Springest facturen - Factuurspecificaties terugvinden

Alle details van de maandelijkse factuur van Springest zijn terug te vinden in de Springest admin. Onder  'Springest facturen' vindt u een handig overzicht met al uw facturen. In dit overzicht kunt u bekijken welke bedragen openstaan en deze direct controleren. Als u doorklikt via het bedrag in de kolom "transacties", komt u op de pagina met leads en inschrijvingen uit. U kunt zo nagaan welke bedragen er in rekening zijn gebracht.

U kunt ook klikken op het bedrag onder de kolommen "gecrediteerd" en "gedebiteerd". U komt dan direct uit bij de pagina die u inzicht geeft in welke bedragen gecrediteerd of gedebiteerd zijn. 

Onze facturen bieden een gedetailleerd inzicht in uw leads en inschrijvingen. Door uitgesplitste regels kunt u in één opslag waar uw conversies vandaan komen. Bijvoorbeeld of een een aanvraag via een zakelijk Go-portaal of via Springest.nl is gegaan, en of het een reguliere lead of bijvoorbeeld een in-company lead betreft.

U kunt de bedragen nu wel controleren door alle bedragen per categorie (i.e."leads", "inschrijvingen") op te tellen, en de juiste filter in het overzicht te gebruiken:

U kunt via het kopje "Leads & inschrijvingen" (hoofdmenu in de Admin) altijd alle details van de conversies inzien. Let erop dat u de juiste data selecteert, zodat de totalen overeenkomen met de data op de factuur. U kunt hier alle facturatie-details uit het verleden terugvinden en u kunt hier filteren op het type conversie (leads, in-company tenders, inschrijvingen et cetera).

Helaas kunnen we deze details niet vermelden op de factuur zelf. Dit omdat sommige opleiders dusdanig veel conversies hebben, dat het het niet wenselijk is om alle gegevens naar een factuur te exporteren. De facturen worden iedere laatste dag van de maand om 0.00 uur s'nachts automatisch klaargezet met de totalen van deze admin-details, om vervolgens op de eerste werkdag van de maand verzonden te worden.  

Vragen of feedback?
Neem dan contact met ons op door te mailen naar support@springest.nl. Wij staan u graag te woord!

Heeft dit uw vraag beantwoord? Bedankt voor uw feedback. Als u nog vragen heeft: stel ze gerust hieronder. Sorry, uw feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op