Factuurspecificaties terugvinden

Alle details van de maandelijkse factuur van Springest zijn terug te vinden in de Springest admin. Onder  'Springest facturen' vindt u een handig overzicht met al uw facturen. In dit overzicht kunt u bekijken welke bedragen openstaan en deze direct controleren. Als u doorklikt via "transacties", komt u op de pagina met leads en inschrijvingen uit, waar u kunt nagaan welke bedragen er in rekening zijn gebracht.

UPDATE 01 SEPTEMBER 2017:

Vanaf nu bieden onze facturen een gedetailleerder inzicht in uw leads en inschrijvingen. Er zijn meer regels uitgesplitst, zodat u in één opslag kunt zien waar uw conversies vandaan komen (een aanvraag via een Go-portal of via Springest.nl) en of het een reguliere lead of bijvoorbeeld een in-company lead betreft. Al deze categorieën worden op korte termijn ook in de admin zichtbaar gemaakt.

U kunt de bedragen nu wel controleren door alle bedragen per categorie (i.e."leads", "inschrijvingen") op te tellen, en de juiste filter in het overzicht te gebruiken:

U kunt via het kopje "Leads & inschrijvingen" (hoofdmenu in de Admin) altijd alle details van de conversies inzien. Let erop dat u de juiste data selecteert, zodat de totalen overeenkomen met de data op de factuur. U kunt hier alle facturatie-details uit het verleden terugvinden en u kunt hier filteren op het type conversie (leads, in-company tenders, inschrijvingen et cetera).

Helaas kunnen we deze details niet vermelden op de factuur zelf. Dit omdat sommige opleiders dusdanig veel conversies hebben, dat het het niet wenselijk is om alle gegevens naar een factuur te exporteren. De facturen worden iedere laatste dag van de maand om 0.00 uur s'nachts automatisch klaargezet met de totalen van deze admin-details, om vervolgens op de eerste werkdag van de maand verzonden te worden.  

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op