Ervaringen via partners verzamelen

Let op:

  • Wij raden aan de Springest Ervaringen tool en/of Ervaringen widget te gebruiken.
  • Alleen ervaringen met meer dan 30 woorden, worden op Springest gepubliceerd. De gemiddelde score bij een partner en de gemiddelde score bij Springest kan daardoor verschillen.

Koppelen met Review partners

Het is vanaf 2022 niet mogelijk om ervaringen via een van de Springest partners aan te leveren. Juridisch gezien zitten hier teveel haken en ogen aan waardoor Springest besloten heeft dit niet meer toe te staan. Ervaringen dienen altijd direct door de gebruiker geplaatst te worden.

Koppelen met interne tool

Veel opleiders gebruiken een (interne) tool om evaluaties te verzamelen. De gegevens die de deelnemers hiervoor invullen kunnen gebruikt worden om ook een ervaring op Springest achter te laten. Zo koppelt u makkelijk twee systemen en vraagt u deelnemers niet meerdere keren om dezelfde informatie. Dat verlaagt de drempel en zorgt voor meer ervaringen die makkelijker verzameld worden.

Met behulp van de Review Request API, is het mogelijk om een URL te genereren naar het juiste ervaringenformulier op Springest. Door de gegevens van de deelnemer mee te sturen wordt het formulier automatisch ingevuld. De deelnemer hoeft de ervaring alleen nog maar te bevestigen en niet de gegevens nogmaals in te vullen.

Wilt u meer weten over deze service? Stuur dan een e-mail naar datasupport@springest.com.