Ervaringen Tool: gemakkelijk ervaringen van deelnemers verzamelen

Met de Ervaringen Tool van Springest kun je gemakkelijk deelnemers uitnodigen om een ervaring achter te laten.

Bekijk direct de video:

Hoe werkt de ervaringen tool?

• Ga naar de Ervaringen tool onder het kopje Ervaringen
  • Klik op '+ Deelnemers uitnodigen'
  • Vul de tool in, je kunt eventueel een subkop of een extra paragraaf toevoegen.
  • Upload het CSV bestand met deelnemers, OF plak de excel in het daarvoor aangewezen veld
  • Controleer de overige instellingen
  • Druk op 'Opslaan en versturen' om de import te starten en de deelnemers te contacteren.

Let op: De knop 'Opslaan en versturen' kan pas gebruikt worden als het bestand gevalideerd is.

Opmaken CSV / Excel om de deelnemers toe te voegen

Het is mogelijk om een bestand te uploaden, of de gegevens uit een Excel sheet te kopiĆ«ren en plakken in het betreffende veld. In beide gevallen zijn de volgende headers van belang:

Als je de excel af hebt, kun je deze downloaden als CSV bestand, of alle cellen (dus ook de headers) kopieren in de tool.

Wat is het training_id van een training?

Dit is het unieke nummer dat Springest aan de producten in Springest geeft. Door dit nummer weten we aan welk prodcut we de ervaring moeten koppelen. Je vindt deze in de bewerk pagina van het product:

Let op:
  • Gebruik de juiste header titels ( email, first_name, last_name, training_id (of external_id), training_completed_at)
  • Voer de datum op als: Jaar, maand, dag (YYYY-MM-DD)
  • Maak een nieuwe regel aan voor iedere deelnemer (ook als de deelnemer 2 opleidingen heeft gevolgd
  • Voeg geen extra kolommen toe aan het bestand

Voordelen van de Ervaringen tool:

• Het formulier wordt gedeeltelijk voor de deelnemer ingevuld (training, datum van afronding, voornaam, achternaam, email adres)
  • Automatisch herinnering om de ervaring achter te laten
  • Deelnemers kunnen direct een LinkedIn certificaat aanmaken
  • Meer ervaringen op Springest, zorgt voor betere ranking
  • E-mail wordt automatisch verzonden op de dag nadat de deelnemer de opleiding heeft afgerond
  • Ervaringen tellen mee voor Beste Opleider van Nederland verkiezing
  • De ervaringen worden direct gepubliceerd en gekoppeld aan het juiste product.

Voorbeeld e-mail

Zie hieronder een voorbeeld van de e-mail die deelnemers ontvangen als uitnodiging om hun ervaring te delen. De e-mail wordt ingevuld op basis van de gegevens die wij hebben ontvangen.

Door op 'Laat jouw ervaring achter' te klikken, landt de deelnemer direct op het formulier van de door hem of haar gevolgde product:

Voorwaarden & Privacy-regeling

Persoonsgegevens worden verwerk overeenkomstig artikel 20 in de algemene voorwaarden van onze Self Service Overeenkomst. De contactgegevens zullen niet door Springest gebruikt worden voor andere doeleinden dan het uitnodigen voor een evaluatie en worden verwijderd na de uitnodiging.

Vragen of feedback? Neem dan contact met ons op!
Telefonisch: 020 7708221
Mail: support@springest.nl