Daywize - Springest integratie

Naam Daywize - Springest integratie
Logo

Springest API connectie Springest connectie inbound
Springest opleidingsdata kan real-time in uw Daywize LMS worden geladen. Daardoor kunt u de opleidingen van uw preferred suppliers gemakkelijk vindbaar maken in uw bestaande leeromgeving. Met deze koppeling haalt u nog meer uit uw bestaande LMS. U kunt gebruik blijven maken van bestaande processen, en creëert één plek waar de medewerker al de beschikbare opleidingen kan vinden. Dit geeft u meer inzicht, overzicht en controle over Learning & Development in uw organisatie. 

Deze integratie wordt al door meerdere organisaties in Nederland gebruikt. 

Springest connectie outbound
Wanneer een medewerker de juiste opleiding heeft gevonden en deze aanvraagt kan binnen uw Daywize LMS een goedkeuringsslag plaatsvinden. Wanneer een aanvraag wordt goedgekeurd zorgt Springest dat de inschrijving verder wordt afgehandeld.
Omschrijving diensten Daywize Cloud
Daywize Cloud is een zeer gebruikersvriendelijk en flexibel HR-systeem. De applicatie biedt ondersteuning voor alle gangbare HR-processen.

Wij onderscheiden ons van andere HR-systemen en hun leveranciers op een aantal onderdelen:

Moderne internettechnologie
Wij maken gebruik van het Mendix-platform: state-of-the-art internettechnologie. Dit biedt ons de mogelijkheid zeer snel nieuwe functionaliteit te ontwikkelen. Mendix biedt daarnaast legio mogelijkheden voor integraties met andere systemen.

Gebruikersvriendelijk
Daywize heeft haar applicatie ontwikkeld vanuit het oogpunt van de eindgebruiker: managers en medewerkers. Dat heeft geleid tot overzichtelijke, zeer gebruikersvriendelijke schermen en een intuïtieve interface. Medewerkers hebben geen training nodig: Daywize Cloud spreekt voor zich!

Flexibele workflowtool 
Workflows worden ingericht door middel van onze flexibele workflowtool. Zo hoeven de processen niet te worden aangepast aan de beperkingen van een systeem, maar kunnen we nagenoeg elk proces inrichten. Wanneer een proces wijzigt, dan kan dit simpel in de workflow worden aangepast, zonder dat daar updates of technische ondersteuning voor nodig is.

Verstand van HR
Onze consultants komen uit de HR-praktijk. Met deze bagage kunnen wij met u meedenken en u adviseren bij het inrichten van uw HR-processen.

Alles in één systeem
Daywize Cloud is niet alleen sterk in de ondersteuning van de transactionele (“core”) HR-processen (zoals in-, door- en uitstroom van personeel, declaraties, verzuim en verlof), maar ook in de kwalitatieve (“value-added”) processen, zoals de gesprekscyclus en learning management. 

Aandacht voor de klant
Uw wens tot eventuele nieuwe functionaliteiten wordt snel opgepakt. Graag werken we met u samen aan een zo gebruikersvriendelijk mogelijke HR-oplossing. 

De modules
Daywize Cloud kent een modulaire opbouw. Het is mogelijk om slechts 1 module te gebruiken, maar uiteraard kunnen ook alle modules integraal worden ingezet. Alle modules zijn geïntegreerd in één systeem, met één database. Wij bieden zelf geen salarisoplossing, maar in plaats daarvan koppelen wij met het salarissysteem in uw organisatie. 

Onderstaand een overzicht van de verschillende modules. 
Door de integratie met Springest wordt het aanvragen van een opleiding vanuit Daywize Cloud nog beter ondersteund, omdat nu gebruik gemaakt kan worden van alle voordelen die Springest biedt. 

Vanuit Daywize Cloud kom je, zonder apart te hoeven inloggen, terecht in Springest waar de juiste opleiding gezocht kan worden. Na het klikken op de knop Inschrijven kom je weer terug in Daywize Cloud om de aanvraag af te handelen en in te dienen. Is de opleidingsaanvraag goedgekeurd, dan wordt deze vanuit Daywize Cloud automatisch doorgevoerd in Springest, die de verdere communicatie met het opleidingsinstituut verzorgt.

In Daywize Cloud kan de medewerker het resultaat van de opleiding vastleggen (inclusief uploaden van diploma of certificaat) en wordt het profiel van de medewerker automatisch bijgewerkt.

Met de verschillende dashboards is op ieder moment inzichtelijk wat de status is van de opleidingen van medewerkers, hoe het staat met de opleidingsbudgetten van de verschillende afdelingen en welke (al dan niet verplichte) kwalificaties / certificeringen zijn behaald door de medewerkers.
Prijs Wanneer u geen gebruik maakt van preferred suppliers kunt u gratis gebruik maken van deze dienst van Springest. Mogelijk heeft u ondersteuning nodig bij het implementeren van deze koppeling. Springest werkt hierin samen met Daywize. Neem voor meer informatie over de kosten hiervoor contact met ons op.
Wanneer u wel gebruik maakt van preferred suppliers zullen wij een Springest Go omgeving voor uw organisatie opzetten. U kunt dan zelf bepalen welke opleidingen van welke opleiders in het aanbod worden opgenomen. Ook wordt er rekening gehouden met de door u gemaakte kortingsafspraken.
Neem voor meer informatie over de mogelijkheden van Springest Go contact met ons op.
Contact Martijn Willering
Tel: 06 – 150 25 997 / 030 – 670 01 12
www.daywize.nl