Trainerprofiel aanmaken en publiceren

Bekijk het trainerprofiel van Ramo de Boer

U kunt als gebruiker van de Springest Admin een trainerprofiel aanmaken en publiceren. Dat profiel kunt u vervolgens koppelen aan een of meerdere trainings. Zo krijgt u meer aandacht als trainer, kunt u zich beter profileren, en scoort uw training beter op Springest.  

Uw profiel verschijnt bij elke training waar u aan gekoppeld bent, en bij elke ervaring die uw deelnemers achterlaten. Voor potentiële nieuwe deelnemers is de trainer een van de belangrijkste criteria in hun keuze, dus zorg dat u er goed opstaat!

Een profiel maken en publiceren in 3 stappen

1. Ga in de Springest Admin naar het tabblad 'Account' en vervolgens naar 'Profiel'. U komt dan terecht op de pagina waar u uw profiel aanmaakt en publiceert.

2. Vul alle velden op de pagina zo volledig mogelijk in. Des te completer uw profiel is, des te beter dit voor u zal werken.

3. Klik op de button 'Veranderingen opslaan' om uw informatie te bewaren. Om het account te publiceren op Springest, vinkt u eerst de checkbox 'Publiceren' aan. Uw account is dan opgeslagen en gepubliceerd. 

U dient de trainer vervolgens te koppelen aan de relevante training(en). Hoe u dit doet, kun u hier lezen:  Trainers toevoegen aan uw trainingen.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op