%3C%21-- custom style from helpscout --%3E %3C%21-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --%3E

RBO EVC

Naam RBO Ervaringscertificaat (EVC)
Logo

Springest API connectie De EVC dienstverlening kan in Springest Go geïntegreerd worden.

Omschrijving diensten Mensen hebben vaak meer kennis en vaardigheden dan zij kunnen bewijzen met diploma's. In een Ervaringscertificaat (EVC) worden deze in de praktijk geleerde competenties officieel erkend. Een vakdeskundige assessor vergelijkt de competenties van een kandidaat met een landelijke opleidingsstandaard, meestal een mbo- of branchestandaard. De kandidaat vult hiervoor een (digitaal) portfolio met bewijzen van zijn competenties. Daarnaast legt de kandidaat een praktijkassessment af. Gedachte achter EVC is: wat je al kunt, hoef je niet meer te leren.
Examencommissies mogen het Ervaringscertificaat daarom verzilveren in een diploma of vrijstellingen voor een beroepsopleiding. Maar ook zonder diplomawens is het Ervaringscertificaat een waardevol bewijs van kennis en vaardigheden. Met een ervaringscertificaat heeft de kandidaat een officieel bewijs in handen van zijn of haar kennis, kunde en vakmanschap. De kandidaat weet zo precies wat hij/zij waard is voor de organisatie of op de arbeidsmarkt. Benieuwd wat EVC kan betekenen voor uw organisatie? Neem dan contact op met RBO. Ons eigen EVC Dienstencentrum neemt u alles rond EVC uit handen. Of het nu gaat om een enkel EVC-traject of een grootschalig EVC-project.
Over EVC Dienstencentrum Het EVC Dienstencentrum van RBO is erkend aanbieder van EVC en net als RBO volledig onafhankelijk van onderwijsinstellingen. Wij hebben als één van eerste aanbieders in Nederland een driejarige erkenning behaald, die in 2013 verlengd is met nog eens drie jaar. EVC Dienstencentrum is bovendien gecertificeerd volgens de ISO 9001:2008 en aangesloten bij NRTO, de brancheorganisatie voor particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Bij ons weet u dus zeker dat kwaliteit voorop staat!
Prijs € 1375,00 voor een individueel traject op mbo-niveau. Voor groepen kunnen aparte prijsafspraken worden gemaakt.
Contact Marieke Abbink
☎ 06 – 22 95 48 15
☎ 050 - 526 2900
m.abbink@rbo.nl
www.rbo.nl
Meer App Uitleg 
Video