Het groene vinkje voor complete prijzen

Duidelijkheid over de kosten van een training is heel belangrijk. Onduidelijkheid over bijkomende kosten is namelijk de grootste reden dat een potentiële deelnemer afhaakt.

Daarom vinkt u altijd aan dat uw prijs compleet is. U kunt dit doen bij het invoeren van uw prijzen. Voor de bezoeker op Springest is dat zichtbaar met een groen vinkje. Dat betekent: bij deze prijs zijn alle verplichte kosten inbegrepen. Als bijv. inschrijfgeld, verplichte literatuur en lunchkosten nodig zijn, is het nodig deze in de cursusprijs mee te nemen. Vergelijk dit met de onduidelijkheid die vroeger heerste over vliegtickets en beltarieven, de overheid verplicht simpelweg alles kosten inclusief te maken om consumenten te beschermen.

Voor het gebruik van uw data bij organisaties die Springest Go gebruiken, is het vinkje ook belangrijk. De  zakelijke portalen van Springest en onze partners, worden immers gebruikt voor het boeken en accorderen van trainingen. Daarbij worden ook vaak automatische koppelingen gelegd met financiële administratiesystemen, waarvoor een complete en correcte prijs ook belangrijk is.

Om deze redenen wordt een complete prijs, weergegeven door middel van het groene vinkje, meegenomen in de ranking: leerproducten met een complete prijs worden eerder gevonden door bezoekers.

Zichtbaar overal waar een prijs staat

Het vinkje is overal zichtbaar op Springest waar de prijs genoemd wordt; bij de training zelf, in de zoekresultaten, in de zijbalk bij de gerelateerde trainingen en in de onderwerpen. Hieronder ziet u enkele schermafbeeldingen hiervan, klik erop voor een vergroting:

Voor gebruikers wordt dit een steeds belangrijker herkenningspunt. Hoe meer opleiders transparant zijn over de volledige kosten, hoe meer zij zullen denken "aha, deze opleider kan ik vertrouwen, met deze informatie kan ik budget aanvragen en mijn keuze maken".

Het rode uitroepteken bij incomplete prijzen

Indien de aangegeven prijzen niet volledig zijn, wordt er en rood uitroepteken getoond. Op deze manier zien gebruikers van Springest, waar ze aan toe zijn en worden ze gewaarschuwd voor eventueel bijkomende kosten. Het is daarom belangrijk dat u als opleider altijd complete prijzen aangeeft voor uw trainingen. Als u volledige kosten aangeeft aangeeft, wordt het groene vinkje getoond en verdwijnt het rode uitroepteken. 

Invoer kosteninformatie in de Admin

Als de bezoeker met de muis over het vinkje gaat, wordt uitleg getoond over de kosten. Uw kosteninformatie, zoals in de Admin ingevoerd bij elke training, verschijnt hier ook. Door op het vinkje "Geen bijkomende kosten" te klikken verschijnt het groene vinkje bij uw trainingen. U kunt hiervoor ook een standaardwaarde instellen zodat elke training dezelfde waarde krijgt die u makkelijk kunt aanpassen.

Extra kosten toevoegen in de Admin

In de Springest Admin kunt u aangeven of er extra kosten bij uw training komen kijken.  U kunt deze kosten specificeren. U doet dit door bij het bewerken van een training te klikken op de button 'extra kosten toevoegen'. Vervolgens kunt u kiezen om welke kosten het gaat, en hoe hoog die kosten zijn.

Invloed op Springest rangschikking

Trainingen met meer  complete gegevens verschijnen hoger in de rangschikking op Springest. De complete prijzen zijn hiervan een heel belangrijk onderdeel, net als de startdata en uitgebreide beschrijving. Zorg ervoor dat uw prijzen altijd compleet worden weergegeven.

NB: Springest behoudt het recht om incorrecte prijzen te wijzigen. In het geval van incorrecte prijzen, neemt Springest contact op met de aanbieder met het verzoek om de prijzen te veranderen. De aanbieder heeft dan twee weken om de prijzen te veranderen. Als de prijzen dan niet aangepast zijn, kan Springest de prijzen aanpassen of het desbetreffende leerproduct verwijderen.

Heeft dit uw vraag beantwoord? Bedankt voor uw feedback. Als u nog vragen heeft: stel ze gerust hieronder. Sorry, uw feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.