Certificaat / diploma toevoegen aan LinkedIn profiel van deelnemers

Doordat Springest samenwerkt met LinkedIn, kunt u als opleider meer zichtbaarheid op LinkedIn krijgen. Dit gebeurt namelijk als uw deelnemers een certificaat toevoegen aan hun LinkedIn profiel. Dit kan je als deelnemer doen op Springest direct nadat je een ervaring hebt ingevoerd.

Herinner uw deelnemers eraan

De beste manier om te zorgen dat uw deelnemers een certificaat toevoegen aan LinkedIn, is dus door hen hieraan te herinneren wanneer u hen vraagt om hun ervaring op Springest te delen (deel ook gerust dit helpdesk artikel met uw deelnemers:  Hoe voeg ik een trainings- of cursus certificaat toe aan mijn LinkedIn profiel?).

Het is hiervoor wel belangrijk dat u  uw LinkedIn profiel op Springest heeft toegevoegd. Als u dat niet heeft, werkt het certificaat wel maar wordt er niet doorgelinkt naar uw LinkedIn bedrijfsprofiel: een gemiste kans!

De voordelen hiervan voor u als opleider, en voor uw deelnemers:

  • Makkelijkste manier om wat je hebt geleerd op je profiel te delen. Je CV op LinkedIn heeft meer bewijs van je kennis en kunde, zo vergroot je je kansen op de arbeidsmarkt.
  • Profielen met certificaten trekken volgens LinkedIn data 6x zoveel kijkers. 
  • Onafhankelijke toetsing van het certificaat doordat de opleider de echtheid (via Springest) kan bevestigen of bijvoorbeeld later intrekken.
  • Toont het opleider logo en link naar hun bedrijfsprofiel op het gebruikersprofiel voor meer zichtbaarheid voor de opleider.
  • Binnenkort wordt het ook mogelijk om een derde partij het certificaat te laten valideren. Denk hierbij aan examinerings- en accreditatieinstanties, keurmerken en beroepsverenigingen.
Heeft dit uw vraag beantwoord? Bedankt voor uw feedback. Als u nog vragen heeft: stel ze gerust hieronder. Sorry, uw feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op