Open individuele aanvragen kopen (ook kosteloos)

Naast het kopen van open individuele aanvragen, kunt u ook publiekelijk antwoorden op een gestelde vraag. Kijk hiervoor bij  Kosteloos profileren: help bezoekers via Vraag & Antwoord.

Opleidingsvragen van bezoekers

Bezoekers van Springest die hulp nodig hebben bij hun zoektocht naar een geschikte opleiding, training of cursus, kunnen een opleidingsvraag stellen via  Vraag & Antwoord. Deze vragen worden door ons gecontroleerd en vervolgens gepubliceerd op Springest. U ontvangt ook een wekelijkse e-mail met alle vragen.

Leads uit Vraag & Antwoord

Als de vraag daartoe geschikt is, maken wij de contactgegevens van de vraagsteller ook beschikbaar als lead. Zo kunt u deze claimen en persoonlijk contact opnemen met de bezoeker. Soms is zo'n lead gratis en soms is een lead te koop voor een vaste prijs. Net zoals bij  open in-company aanvragen kunnen er altijd maximaal 3 aanbieders de lead kopen.

N.B.: om leads uit open aanvragen te kunnen kopen, dient u een self service overeenkomst te hebben gesloten.

Leads bekijken & kopen in de Admin

In de  admin vindt u een overzicht van openstaande open aanvragen leads die u kunt kopen.

1
Ga naar het Open Aanvragen overzicht

2
Bekijk de beschikbare open aanvragen

3
Klik op de blauwe knop om een aanvraag te claimen

Blijf op de hoogte van nieuwe vragen via ons twitteraccount: