%3C%21-- custom style from helpscout --%3E %3C%21-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --%3E

Data uitwisseling met Springest partners (API)

Springest is naast de grootste website op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, ook het grootste data-uitwisselingsplatform. Alle gegevens zijn in een gestandaardiseerd formaat beschikbaar, en kunnen in elk formaat via onze open API aangeleverd worden.

Data afnemen van Springest

Gebruik de data van Springest ook voor jouw eigen software of website. De 26.000 opleidingen, trainingen en cursussen in Nederland van meer dan 2.000 verschillende aanbieders zijn altijd up to date en permanent beschikbaar. Eventueel zijn ook de (geaggregeerde en geanonimiseerde) ervaringen beschikbaar om je eigen data te verrijken. Voorbeelden:

  • Opleidingsgidsen: tientallen uitgevers gebruiken de data API van Springest om op hun website een geïntegreerde opleidingsgids te tonen. Zie mediapartners.
  • HR software leveranciers: voor gebruik binnen organisaties met bestaande LMS systemen, cursusadministratie systemen, etc. is de data van bijv. jouw preferred suppliers ook via de Springest API beschikbaar.
  • Wordpress Plugin: met deze plugin kunt je in enkele klikken een ontwikkelingsgids op maat aan jouw website toevoegen. Jij bepaalt welke van de 20 categorieën en 1.200 onderwerpen je laat zien.

Data aanleveren aan Springest

Als softwareleverancier of aanbieder van leermogelijkheden kun je jouw data ook automatisch aan Springest aanleveren. Enkele voorbeelden:

  • Trainingsgegevens: Beschrijvingen, prijzen, startdata, locaties etc. worden elke dag aangeleverd zodat daar geen handwerk voor nodig is. Dit bespaart opleidingsaanbieders veel tijd en daarmee geld.
  • Evaluaties van trainingen worden continu aangeleverd en al dan niet anoniem op Springest getoond als ervaringen, waardoor aanbieders hoger scoren.
  • Tests worden door gespecialiseerde partijen gemaakt en onderhouden, zodat bezoekers van Springest zichzelf kunnen testen en geïnspireerd worden.

Data partners van Springest

In  onze App Market vind je enkele partijen waar  Springest mee samenwerkt op het gebied van data-uitwisseling. Daarnaast vind je hier het overzicht van onze grootste Mediapartners.

API documentatie

Bekijk de technische API documentatie en vraag direct toegang tot de API om de gegevens van Springest in jouw applicatie te gebruiken.