%3C%21-- custom style from helpscout --%3E %3C%21-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --%3E

24Sessions

Naam 24sessions, de online marktplaats voor live advies
Logo

Springest API connectie Springest connectie inbound
Als u als trainer een account aanmaakt op 24sessions kunt u via 24sessions 1-op-1 trainingssessies doen via video-chat. Hiervoor verdient u reviews en geld op basis van een uurprijs die u zelf bepaalt. U kunt in Springest linken naar uw 24sessions profiel.

Springest connectie outbound
U kunt ook linken naar uw Springest profiel op 24sessions. Vul bij uw profiel op 24sessions uw Springest profiel in en er verschijnt een link naar uw Springest account op uw publieke 24sessions profiel
Omschrijving diensten 24sessions is de online marktplaats voor live advies.
24sessions maakt het geven en ontvangen van zakelijk advies, coaching en 1-op-1 training zo makkelijk als het boeken van een hotelkamer. Zoek expertise, vergelijk experts, plan een gesprek en praat live via video-chat. Dus geen lange trajecten, reistijd of rapporten maar direct en 1-op-1 contact met de beste experts. Voor experts, trainers en adviseurs is 24sessions de manier om op een efficiënte, leuke en flexibele manier geld en reviews te verdienen.
Prijs Iedereen kan gratis lid worden en een expertprofiel aanmaken. Experts bepalen hun eigen prijs per uur of per gesprek. Gratis kennismakingsgesprekken zijn ook mogelijk.
Contact support@24sessions.com
http://24sessions.com/
Meer App Uitleg 
Plaatjes