Self Service Overeenkomst accepteren

In dit artikel:

Bekijk direct de video

In 4 stappen de zelf Service Overeenkomst ondertekenen

Bekijk direct de video

       

In 4 stappen de Self Service Overeenkomst ondertekenen

Let op: Er zijn geen kosten verbonden aan het ondertekenen van de overeenkomst. Het is kosteloos om uw aanbod op Springest te tonen. 
Pas als u zelf, na het ondertekenen, expliciet extra diensten inschakelt betaalt u een percentage over een daadwerkelijk ontvangen inschrijving. Er zijn nooit abonnementskosten voor Springest.

1
De overeenkomst vindt u onder het tabblad 'Diensten > Diensten'. U kunt de overeenkomst eerst inzien. Om te ondertekenen klikt u op 'Accepteer nu de Self Service Overeenkomst'. 

2
Vul vervolgens uw gegevens in op de volgende pagina. Wanneer u dit voltooid heeft. Kunt u via de knop "Opslaan en Overeenkomst accepteren" de overeenkomst bekijken.
3
Het contract opent in het programma 'Hellosign'. Wanneer gelezen en akkoord bevonden kan de digitale handtekening geplaatst worden. 

4
Er zijn in Hellosign 4 manieren om de handtekening te plaatsen: tekenen in het veld, typen in het veld, een foto van uw handtekening uploaden van uw computer of een foto van uw handtekening mailen. Vervolgens kunt u het contract opslaan. 

In dit artikel vind u de uitleg over de diensten die u vervolgens kunt inschakelen: Toelichting verschillende diensten.

Vragen of feedback?
Neem dan contact met ons op door te mailen naar support@springest.nl. Wij staan u graag te woord!