Intec Learning (opleidings- en loopbaanadvies)

Naam Intec Learning 10+
Logo

Springest API integratie Vraag & Antwoord (outbound)
De vraag & antwoordservice die ingebouwd is in Springest, kan zowel door opleiders als door professionele opleidingsadviseurs bemand worden. De vragen kunnen eventueel ook op Springest geplaatst worden zodat collega’s en anderen ze ook kunnen lezen.
Omschrijving diensten Online Opleidingsadvies
Durf te vragen! Het Online Opleidingsadvies is er voor interne HR, HRD- en loopbaan adviseurs; managers en medewerkers met een gerichte leer/loopbaanvraag aan onze opleidingsadviseurs.
Met uw organisatie maken we afspraken over de werkwijze van het Online Opleidingsadvies We selecteren een opleidings- of loopbaan adviseur voor uw organisatie. 
Desgewenst helpen we u met de PR rondom het Opleidingsadvies. Vragenstellers krijgen binnen drie werkdagen een schriftelijk leer- of loopbaanadvies van de online opleidingsadviseur. We evalueren per kwartaal en houden u op de hoogte van FAQ’s.
Aantal Springest klanten 0
Prijs Va. € 60,- excl. BTW per afgeronde vraag
Contact Marja Gast
☎  06 - 50 61 06 19   
http://www.inteclearning.nl
Meer App Uitleg 
Plaatjes
   
Heeft dit uw vraag beantwoord? Bedankt voor uw feedback. Als u nog vragen heeft: stel ze gerust hieronder. Sorry, uw feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op