%3C%21-- custom style from helpscout --%3E %3C%21-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --%3E

Big Feat (voorheen Bell&Herrmann - Online en papieren evaluatie en effectmeting van opleidingen, trainingen en cursussen)

Naam Big Feat 
Logo


Springest API connectie Uw evaluaties als reviews op Springest
Big Feat plaatst uw evaluaties via een directe koppeling op Springest, zowel voor online als papieren evaluaties. Big Feat garandeert daarbij de objectiviteit van de reviews en waarborgt de privacy van de deelnemers. Dit kan ook als u zelf de evaluaties uitvoert.
 
Omschrijving diensten Evaluaties en effectmeting
Big Feat evalueert en meet het effect van opleidingen, trainingen en cursussen. Met 20 jaar ervaring in kwaliteitszorg en klanttevredenheidsonderzoek stemmen wij het evaluatiesysteem helemaal af op uw wensen. Evaluaties kunnen online, via papier, telefonisch of via bezoeken worden uitgevoerd. Met periodieke maatwerk rapportages kunnen wij volledig voldoen aan uw informatiebehoefte.
Big Feat stelt de resultaten ook online beschikbaar, waardoor u altijd inzicht heeft in actuele resultaten en trends. U, uw managers en trainers kunnen er bijvoorbeeld de scores bewaken en opvolgen, rapportages samenstellen en downloaden.
Aantal Springest klanten 11
Prijs Vanaf €150,- per maand
Contact Max Bell  
m.bell@bigfeat.nl
☎ 015-5160073  
http://www.bigfeat.nl