Uw aanbod op sites van mediapartners en zakelijke Springest Go klanten

Bekijk alle Springest MediapartnersUw leerproducten verschijnen op veel meer plekken dan alleen het publieke Springest platform. Naast op Springest.nl worden uw leerproducten ook getoond op websites van mediapartners en kunnen deze ook getoond worden op platformen van zakelijke partners, via ons leerplatform Springest Go.

Mediapartners

Springest heeft een  groot aantal mediapartners, die de gegevens uit de Springest database gebruiken om bijvoorbeeld hun website aan te vullen met een opleidingsgids. Het gaat hier veelal om websites, vakbladen of weblogs met vacatures en andere carrière-gerelateerde inhoud. Hiervoor gebruiken mediapartners meestal de API, of een van onze widgets. Uw aanbod wordt alleen naar hen doorgeplaatst als u leads of inschrijvingen (of beide) afneemt

Mediapartners hebben zelf de volledige controle over welke aanbieders, leerproducten en/of categorieën ze doorplaatsen. Springest biedt ze de data slechts aan, maar heeft geen directe invloed op hoe een mediapartner de data gebruikt of weergeeft.

Volledige integratie op Intermediair:
Onze widget op Nationale Beroepengids:
White label CourseBoard – Managementsite.nl:
White label CourseBoard – Unique HR Store:

Zakelijke Springest Go klanten

Daarnaast kan uw aanbod ook worden gebruikt door een of meer  zakelijke klanten van Springest. Voor grotere bedrijven en organisaties is er een speciale versie van Springest: Springest Go. Springest Go vereenvoudigt het zoeken en boeken van opleidingen, om zo de afdelingen die zich hier mee bezig houden binnen een bedrijf te ontlasten. 

Voor aanbieders die leverancier zijn van één of meer van deze bedrijven betekent dat dat hun leerproducten op meerdere “sites” worden getoond. Zo zou uw aanbod bijvoorbeeld zowel op de publieke website, Springest.nl, als op het Go platform van Carglass, ING en PostNL kunnen staan.

Er bestaan twee verschillende soorten Go leerplatformen: Go Basic en Go Enterprise. Afhankelijk van het type worden uw leerproducten wel of niet automatisch getoond op basis van de diensten die u op het publieke platform afneemt.

  • Go Basic platformen geven automatisch alle opleidingen weer die op Springest staan en waarvoor inschrijvingen geactiveerd zijn. Het is daarom zeer voordelig voor u als aanbieder om uw inschrijvingen te activeren: hiermee komt u, naast hoger op de publieke site van Springest, ook op Go Basic platformen te staan en heeft uw aanbod meer bezoekers. 
  • Go Enterprise platformen werken met "preferred suppliers": organisaties met een Go Enterprise platform selecteren zelf de aanbieders op hun platform, met eventuele kortingen. In het Sites overzicht in de admin kunt u zien welke Go platformen er zijn en op welke platformen uw aanbod wordt doorgeplaatst.

U kunt op twee plaatsen in de admin zien op welke domeinen een specifiek leerproduct wordt doorgeplaatst: op de pagina van het leerproduct (afbeelding links) en in uw  overzicht van leerproducten (afbeelding rechts). In het Sites overzicht in de admin kunt u zien waar uw algehele aanbod wordt doorgeplaatst.

Tip: Neem contact op met onze Zakelijke afdeling als u zakelijke klanten heeft waar u uw aanbod graag intern wilt doorplaatsen. Springest kan geïntegreerd worden in alle grote LMS systemen, en als u ons in contact brengt met een nieuwe potentiële klant zijn daar voor u ook voordelen aan verbonden!

Tip: U kunt uw zakelijke klanten van een eigen leerportaal voorzien met Springest Go. Zo bent u ervan verzekerd dat medewerkers bij u als preferred supplier terecht komen, en het kan via de zakelijke afdeling van Springest makkelijk tot nieuwe klanten leiden. Neem contact op met Ewout Meijer voor de kansen.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op