%3C%21-- custom style from helpscout --%3E %3C%21-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --%3E

Het aanbod op de Studytube Academy's

Springest is een onderdeel van Studytube. Vanaf januari 2023 gaan een aantal klanten van Springest over op een Studytube Academy. 

Inschrijvingen ontvangen van klanten die overgaan naar een Studytube Academy blijft grotendeels gelijk ten opzichte van de Springest klanten. De facturatie verloopt anders, namelijk in samenwerking met Online Betaal Platform (OBP). Zodra je een inschrijving van een Studytube platform ontvangt krijg je hiermee te maken. Het OBP voert een Know Your Customer procedure uit en zal de betaling doen.

We kondigen de klanten die overstappen altijd aan via de mail als jij op een van deze portalen actief bent. Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. 

Welke Academy is per wanneer live?

  • Athora per 10 januari 2023
  • Essent per 1 februari 2023

Systeem

Moet ik een ander Admin systeem gebruiken?

Nee. De producten, inschrijvingen en facturen blijf je bijhouden in de Springest Admin. Wij zorgen ervoor dat de producten op de Studytube Academy's worden doorgezet.

Facturatievoorwaarden

Gelden er aangepaste facturatievoorwaarden?

Ja. Deze kun je hier terug vinden: Facturatievoorwaarden Springest B.V. voor Aanbieders op Studytube Leerplatformen

Kan ik deze facturatievoorwaarden weigeren?

Ja. Door ervoor te kiezen geen inschrijvingen meer te ontvangen van deze Studytube Academy's. 

  • Je kunt reageren op de mail betreft de overgang met verzoek om niet meer actief bij deze klanten te zijn.
  • Ook kun je ons mailen via diensten@springest.nl met het verzoek om de dienst inschrijvingen te deactiveren zodra het Studytube portaal live gaat.
  • Vanaf een bepaald moment is het ook mogelijk om de dienst inschrijvingen zelf uit te zetten voor deze klant in de Springest Admin.
  • Als je na het ontvangen van de mail betreft de overstap van een klant niets doet, accepteer je de voorwaarden stilzwijgend en krijg je ermee te maken zodra je een inschrijvingen van de Studytube Academy ontvangt.

Online Betaal Platform

Wat is het Online Betaal Platform en wat houdt de Know Your Customer procedure in?

Hier lees je de toelichting op het proces. Het Online Betaal Platform (OBP) heeft zelf ook nog deze landingspagina ingericht met meer informatie over deze registratie en wat hiervoor nodig is. Zij beschrijven hier onder andere de reden voor de registratie: 

OPP staat onder toezicht van De Nederlandsche Bank (DNB) en beschikt over een vergunning voor het aanbieden van deze betaaldienst. Vanuit wetgeving hebben wij een verplichting om de ontvangers van gelden die een account bij ons aanmaken te registreren en controleren. Zonder succesvolle controle mogen wij geen uitbetaling verrichten aan de organisatie die de ontvanger is van de gelden. 

Wie betaalt mijn factuur? 

Het Online Betaal Platform.

Moet ik de facturen nog steeds uploaden in de Springest Admin?

Ja. Lees hier hoe je dat doet.

Aan wie adresseer ik mijn factuur? 

Gebruik het factuuradres dat in de inschrijvingspagina vermeld is. 

Wat voor kenmerk dien ik op de factuur te zetten?

Anders dan voor de Springest Go klanten dien je een Transaction ID op de factuur te zetten. Dit Transaction ID vind je terug op de inschrijvingspagina. 

Springest fee

Hoe wordt de fee voor deze inschrijvingen verrekend? 

De fee wordt van het totale bedrag dat OBP jou betaald afgetrokken. Hierdoor hoef je niet nog apart een Springest factuur voor deze inschrijvingen te betalen. 

Gezien de kosten worden afgetrokken van het te betalen bedrag van mijn factuur, ontvang ik nog wel een Springest factuur?

Ja, de factuur ontvang je nog wel. Hier vind je ook de andere gemaakte in de afgelopen periode.