Toelichting verschillende diensten

Toelichting op verschillende diensten

Op de 'diensten' pagina kunt u al uw diensten zelf in- en uitschakelen. U kunt de leads, de inschrijvingen en de 'niet goed geld terug garantie' instellen. Dit kan op elk gewenst moment. 

    

Leads

Onder het kopje 'Leads' kunt u de leads in- of uitschakelen. Tegen 1% van de productprijs ontvangt u NAW gegevens van een informatieaanvrager. Deze dienst kan slechts in een aantal categorieën geactiveerd worden. Er zijn ook een categorieën waarin Springest Leeradviseurs de opvolging doen. Lees er HIER alles over leads.

Lees hier alles over leads: Leads (brochure aanvragen) - Wat is een lead?  

Inschrijvingen

Door uw inschrijvingen in te schakelen, kunnen bezoekers van de website zich direct inschrijven voor uw trainingen. Dit doet u op de dienstenpagina in de admin

Er zijn 2 belangrijke voordelen:

  • Uw trainingen verschijnen hoger in de rangschikking. Het directe contact tussen aanbieder en bezoeker vinden wij heel waardevol, daarom wordt uw aanbod hoger geplaatst
  • Daarnaast verschijnt uw aanbod op onze zakelijke portalen. Werknemers van ruim 40 grote bedrijven besteden hun leerbudget via Springest. Uw aanbod wordt op deze portalen bijgeplaatst als u directe inschrijvingen accepteert.

U kunt dit inschakelen door onder het kopje 'inschrijvingen' op de diensten pagina bij 'ingeschakeld' te kiezen voor 'ja'. Bij 'uw inschrijfvoorwaarden' plaatst u de URL naar uw eigen inschrijfvoorwaarden. Zo waarborgen we dat uw cursisten bij inschrijving altijd akkoord gaan met uw eigen algemene voorwaarden. 

NB. Als u geen algemene voorwaarden heeft, kunt u ook de inschrijvingsvoorwaarden van Springest gebruiken. 

Het alternatief is dat u de inschrijvingen niet direct inschakelt. U kunt dan nog steeds 'inschrijvingsaanvragen' ontvangen. U kunt dan per aanvraag beslissen of u deze accepteert of afwijst. Bij beide opties draagt u 15% bemiddelingskosten af aan Springest. 15% Wordt berekend over de cursusprijs excl. BTW. Dit bedrag is altijd   no cure, no pay. Dat betekent dat u alleen betaalt als de inschrijving doorgaat. Als deze niet door gaat, kan de cursist de inschrijving annuleren en crediteren wij automatisch de kosten. 

Niet Goed Geld Terug Garantie

Springest biedt de Niet Goed Geld Terug Garantie. Als cursisten zich inschrijven voor zo'n product krijgen de garantie dat als het leerproduct niet goed is, of als deze niet aan blijkt te sluiten bij hun leerwensen, ze hun investering terug kunnen krijgen. De garantie geldt alleen op producten met minstens 3 ervaringen met een gemiddelde van een 8 of hoger. Uit onze data blijkt dat producten met deze garantie significant meer inschrijvingen ontvangen. 

Lees hier alles over de: Niet goed, geld terug garantie

Uniforme annuleringsvoorwaarden

U kunt ervoor kiezen om deze voorwaarden op al uw producten op Springest te laten gelden. Dit geeft cursisten duidelijkheid en vertrouwen.

Lees hier alles over de: Uniforme annuleringsvoorwaarden via Springest