Stap 10: Certificaten toevoegen in Suite en punten toekennen

In dit artikel gaan we in op het creëeren van certificaten in Suite en het toekennen van punten.

In dit artikel:

Ga allereerst naar je instellingen. Hier vind je het overzicht van alle opties om het account in te stellen.

Punten toekennen (Punten)

Ga naar je instellingen. Selecteer in het overzicht "Punten".

Deze instelling is optioneel. Geeft jouw instituut PE punten uit of ander een ander type studiepunten? Dan kun je dat instellen bij "Punten" (Let op: het toewijzen van het exact aantal punten aan cursussen doe je bij het aanmaken van je cursussen).

Je maakt punten aan door eerst een categorie toe te voegen (bijvoorbeeld: PE punten voor advocatuur) en vervolgens onder de categorie de officiële naam (bijvoorbeeld: PE punten vakbekwaamheid).

Certificaten creëeren en koppelen aan inschrijvingen

Ga naar je instellingen.

Selecteer in het overzicht "Certificaten". Kies vervolgens voor "+ Certificaat template toevoegen".

Vul de velden in en sla de template vervolgens op. Na het opslaan van de template verschijnt er een preview van het certificaat.

Nadat er een certificaat template is aangemaakt kan deze gekoppeld worden aan een inschrijving. Om dit te doen ga je naar "Cursussen Templates". Selecteer in het overzicht de bijbehorende cursus template.

In het overzicht van de cursus template kies je voor "Certificate template" en koppel je het juiste certificaat.

Sla de cursus template op.

Ga naar "Cursussen" en selecteer daar de juiste cursus. In het submenu ga je naar "Inschrijvingen". Hier vind je het overzicht van alle inschrijvingen.

Door rechts te klikken op de drie puntjes vind je de optie om een certificaat te koppelen.

Automatische resultaten

Ga naar je instellingen. Selecteer in het overzicht "Resultaten".

Kies hier indien je automatisch de punten of certificaten wil toekennen als een deelnemer is geslaagd of niet is geslaagd.