Bijeenkomsten Templates toevoegen in Suite

Het is mogelijk om bijeenkomsten in te plannen en deze vervolgens te koppelen aan een cursus template. Daarvoor kan je een aantal stappen doorlopen. In dit artikel gaan we daar uitgebreider op in.

Verder in dit artikel:

Bijeenkomsten Templates creëeren in Suite

Bijeenkomsten Templates koppelen aan nieuwe cursussen

Bijeenkomsten Templates creëeren in Suite

Ga allereerst naar het kopje "Cursussen" om vervolgens naar de "Cursus Templates" toe te gaan.

Kies in het overzicht een cursus template uit.

Klik op de cursus template. Zodra je in het overzicht zit van de cursus template selecteer je het tabje "Bijeenkomsten templates" in het submenu.

In dit overzicht klik je op "+Bijeenkomst template toevoegen".

Vul de velden in en sla de bijeenkomst template op.

De bijeenkomst template verschijnt daarna in het overzicht. Deze is nu gekoppeld aan de cursus template.

Bijeenkomsten Templates koppelen aan nieuwe cursussen

Door het doorlopen van bovenstaande stappen is er een nieuwe bijeenkomst template aangemaakt en gekoppeld aan de cursustemplate.
Deze kan nu worden gekoppeld aan nieuwe cursussen.

Om dit te doen ga je in het menu naar "Cursussen". Vervolgens maak je een nieuwe cursus aan en sla je deze op.

Na het opslaan van de cursus verschijnt de bijeenkomst template onder het tabje "Bijeenkomsten".