Invoeren van regio's, startdata en plaatsen

Door de data van uw leerproducten zo compleet mogelijk in te vullen, komen uw leerproducten hoger in de ranking en worden deze beter gevonden met filters en via Google. Dit artikel legt uit waar en hoe u regio's, startdata en plaatsen kunt invoeren.

Regio's

Door regio's in te voeren, komt uw aanbod naar voren wanneer bezoekers filteren op regio of via Google binnenkomen op een specifieke regio. Doordat bezoekers direct zien in welke regio of plaats uw training te volgen is, ontvangt u meer relevante leads. U kunt ook standaardregio's invoeren in de admin onder "standaardwaarden". U hoeft dan slechts bij elke training aan te geven dat deze standaardregio's gebruikt moeten worden.

Hoe ziet dit eruit?

Hieronder zie je de velden waar je in de admin standaardregio's kunt toevoegen.

Startdata en plaatsen

Wanneer u specifieke startdata en plaatsen invoert, worden deze automatisch aan de regio's gekoppeld. Op de pagina van het leerproduct in de admin vult u de startdatum, einddatum (of -maand), als mogelijk de start- en eindtijd, en de locatie in. De plaats kan elke geografische locatie zijn, inclusief postcodes of bijvoorbeeld de naam van een hotel. Bezoekers van Springest kunnen ook filteren op startdatum en locatie, daarom is het aan te raden om deze altijd in te vullen.

Bij de startdata en plaatsen kunt u ook het maximaal aantal plaatsen en het minimaal aantal plaatsen invoeren voor deze specifieke startdatum en locatie. U kunt hier ook aangeven of de training of cursus gegarandeerd start wanneer het minimum aantal plaatsen bereikt is. Het aantal beschikbare plaatsen wordt automatisch bijgewerkt bij inschrijvingen via Springest.nl. Als u inschrijvingen buiten Springest ontvangt, kunt u de beschikbare plaatsen handmatig bijwerken. Wanneer de training vol is, wordt dit automatisch weergegeven op de pagina van het leerproduct.

Rooster

Naast de start- en einddatum kunt u het hele rooster van de training of cursus toevoegen. Als uw training of cursus bijvoorbeeld op vijf verschillende dagen plaatsvindt, kunt u alle data invullen in het overzicht. Dit doet u door op "Roosterdatum toevoegen" te klikken. U kunt de data ook een naam geven, bijvoorbeeld "Dag 3".

Hoe ziet dit eruit?

Hier ziet u de velden waarin u de startdata en plaatsen en rooster invoert in de admin.

Hier ziet u hoe startdata en plaatsen worden weergegeven aan bezoekers op Springest.nl.

Deelnemers

Onder "deelnemers" op de pagina van het leerproduct in de admin kunt u het minimaal en maximaal aantal deelnemers instellen voor de training of cursus. U kunt hiervoor ook de standaardwaarden gebruiken. U kunt hier de termijn instellen waarbinnen het minimaal aantal deelnemers bereikt moet zijn. Als dit niet gehaald wordt, kunt u de inschrijvingen automatisch laten annuleren.

Hoe ziet dit eruit?

Hier ziet u het veld waarin u het maximum en minimaal aantal deelnemers kunt invoeren voor een leerproduct.

Vragen of feedback?
Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 770 8221 of te mailen naar  support@springest.nl. Wij staan u graag te woord!
We zijn bereikbaar tussen 9:40 - 12:30 en 13:30 - 17:30 uur, het kan soms druk zijn waardoor je ons niet direct te pakken krijgt, stuur ons dan een email, daarop krijg je altijd een antwoord!

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op