'Uw gegevens' invullen

Als u een account aanmaakt, kunt u meteen alle gegevens invoeren. In dit artikel vindt u een toelichting op de meeste van deze gegevens.

U kunt ook direct de video bekijken:

Verder in dit artikel:

Algemene gegevens invullen

URL invoeren en aanpassen

Logo uploaden

Linkedin koppelen

Mailadressen instellen

Algemene gegevens invullen

Maak zoveel mogelijk gebruik van de mogelijkheden om uw profielpagina te verrijken. Enkele van de mogelijkheden:

• Uitgebreide beschrijving, met HTML opmaak
  • Foto's en een achtergrondfoto
  • Video: embed deze met een simpele code van Youtube of Vimeo
  • Ervaringen: deze kunt u door deelnemers laten toevoegen en zijn zeer belangrijk voor uw reputatie en het vertrouwen van potentiële deelnemers
  • Adresgegevens en webadres
  • Het LinkedIn profiel van uw organisatie

Bekijk het profiel van uw organisatie

U kunt uw organisatieprofiel op verschillende manieren bekijken:

• Via de het link icoon naast uw organisatie naam in uw profiel

• Via de zoekmachine op Springest, die naast onderwerpen ook "matching" op organisatie-naam weergeeft
  • Door op uw logo te klikken vanaf één van uw leerproducten

Voorbeeld:

URL invoeren en aanpassen

Heeft uw organisatie een andere naam gekregen en wilt u daarom de Friendly URL aanpassen die Springest gebruikt? Stuur dan een bericht naar support@springest.nl met daarin uw aanbieder naam, de huidige friendly URL en de gewenste nieuwe friendly URL. Let op: de friendly URL kan alleen uit letters, getallen en het - teken bestaan.

Springest genereert een Friendly URL op basis van uw opgegeven account naam. De Friendly URL wordt vervolgens gebruikt om de volledige URL samen te stellen waarop uw account op Springest te vinden is:

URL van leerproduct aanpassen

Het is helaas niet mogelijk om de URL van leerproducten aan te passen. Dat komt omdat dit heel foutgevoelig is; er is een grote kans dat er dan niet meer op de juiste manier wordt doorgelinkt. Het is niet aan te raden om een compleet nieuw product aan de maken. Google hecht namelijk nauwelijks waarde aan de URL van een pagina. Wat wel belangrijk is voor google, is de geschiedenis van een pagina en de activiteit die plaatsvind.

Via de admin kunt u zelf het logo van uw organisatie toevoegen of veranderen. Ga naar  Aanbieder Details en upload onder het kopje 'Logo' uw bestand. U kunt gebruikmaken van een .jpg /.jpeg /.png bestand. Het maximum formaat is 10MB. De afbeelding zal aangepast worden naar een formaat van 200x100 pixels, 100x50 pixels en 50x25 pixels, afhankelijk van de plaatsing op de website.

Linkedin koppelen

U kunt via de Admin uw bedrijfspagina op LinkedIn toevoegen aan uw profiel op Springest. Op uw opleiderspagina verschijnt dan een link waarmee bezoekers u kunnen volgen op LinkedIn.

Lees hier hoe u uw LinkedIn ID kunt vinden.

1. Log in bij LinkedIn en zoek uw organisatie op.
  2. Klik op de link naar alle collega's op Linkedin. Deze staat rechtsboven op uw bedrijspagina, onder de banner.
  3. In de URL staat nu uw Linkedin ID. De URL staat in de adresbalk. Het ID staat aan het einde van de link, tussen aanhalingstekens. Dit is een meestal zes-cijferige code. In het voorbeeld is dit dus 225795.
  4. Nu heeft u uw LinkedIn ID gevonden, vul deze in het desbetreffende veld. Let op: het is de bedoeling dat u alleen cijfers in vult voor uw Linkedin ID. Kopieer dus niet de gehele URL en zet ook niet de ‘/’ tekens in het veld voor uw Linkedin ID.

Mailadressen instellen

U kunt 3 verschillende mailadressen invullen.

• Algemeen e-mailadres: Dit adres gebruiken wij voor de nieuwsbrief en voor algemene vragen over uw profiel en uw trainingen.
  • Adres voor aanvragen: Dit adres gebruiken wij om leads naartoe te sturen. NB. Incompany leads worden naar gebruikers verzonden. Lees daar hier meer over
  • Adres voor inschrijvingen: Dit adres gebruiken wij om een inschrijving naartoe te sturen.

NB. Als u op uw productpagina een contactpersoon instelt voor de training, is dat het mailadres wat wij gebruiken voor alle leads en inschrijvingen.