NL Leert Door Loopbaanadvies toevoegen als aanbieder

Het is mogelijk om NL Leert Door Loopbaanadvies aan te bieden aan de (zakelijke) eindgebruikers van Springest. Dat kunt u doen als uw instituut of een medewerker daarvan NOLOC gecertificeerd is.

Stap 1: maak een nieuw product aan

In de Admin gaat u naar uw productoverzicht en maakt daar vervolgens een nieuw product aan, met als type "Individueel"

Daar vult u de productspecificaties in zoals gebruikelijk. U moet hier twee velden op een verplichte manier invullen:

• De prijs moet €700 zijn
  • In de titel van uw product moet "Nederland Leert Door" of “NL Leert Door” staan

Stap 2: Stel de Algemene korting in op 100%

Omdat de eindgebruiker geen kosten maakt aan het leerproduct is het noodzakelijk om de kortingsfeature te gebruiken. Ga daarvoor naar "Kortingen Instellen". Stel de algemene korting vervolgens in op 100% en zorg ervoor dat de "Actief Tussen" datums goed zijn ingesteld (zie tweede screenshot). Vergeet dit niet op te slaan.

Stap 3: Pas de maximale korting toe

Ga naar "Kortingen Toepassen" en selecteer uw "Nederland Leert Door" product. Daar klikt u op "Kortingen Toepassen" en selecteert in de pop-up vervolgens de "Algemene Korting". Klik op "Bevestig" en u bent klaar.

De kosten

De kosten voor inschrijvingen vanuit Springest zijn zoals gebruikelijk 15% van uw productprijs. Aangezien de basisprijs van uw product €700 is, bedragen de kosten voor inschrijvingen voor uw Nederland Leert Door product €105.