Waarom zien wij op onze site minder bezoekers dan het aantal doorklikken van Springest?

Controleer de volgende punten als u in uw eigen analyse minder bezoekers telt als het aantal doorklikken dat door Springest is geregistreerd:

  • Staan alle URL's wel goed ingesteld?
  • Staat de meetcode van uw Google Analytics wel bovenaan. Zo niet, dan moet de hele pagina geladen zijn voordat de bezoeker wordt geteld, afhankelijk van de snelheid van uw site scheelt dit 10-30% van het aantal bezoekers in de meting. Daarnaast moet de juiste versie van de meetcode zijn opgenomen, namelijk de versie die ansynchroon laadt.
  • Uw site is traag, u kunt de snelheid van uw website met de volgende tool checken: http://www.loads.in. Het mag maximaal 2 seconden duren voordat de bezoeker iets ziet.
  • Meet met de bekende pakketten zoals Google Analytics, Nedstat, HBX of Omniture. Andere paketten meten vaak op basis van logfile analyse, deze zijn niet betrouwbaar.
  • Gebruik bij voorkeur de "referrer" (verwijzende) websites als bron voor het meten van bezoekers. Het is niet nodig om campagne URL's in uw meting op te geven.
Heeft dit uw vraag beantwoord? Bedankt voor uw feedback. Als u nog vragen heeft: stel ze gerust hieronder. Sorry, uw feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op