Hoe lang duurt het voordat...

...mijn training op Springest gepubliceerd wordt?
Uw trainingen op Springest worden meteen gepubliceerd, nadat ze door ons systeem gevalideerd worden.

...de Springest zoekmachine wijzigingen laat zien?
Circa 12 uur. Dit geldt ook voor de overzichtspagina's met onderwerpen, want die worden met behulp van de zoekmachine gemaakt.

...een ervaring op de site bij mijn training geplaatst wordt?
We sturen een bevestigingsmail naar de oud-deelnemer ter verificatie. Geeft de oud-deelnemer zijn akkoord, dan kijken we de ervaring na op correct taalgebruik. We keuren een ervaring alleen af bij onkuis taalgebruik of niet ter zake doende informatie. Ook mogen ervaringen niet afkomstig zijn van het IP-adres van de opleider om de (schijn van) misbruik te voorkomen. Als we de ervaring hebben goedgekeurd, plaatsen we de ervaring op de site. Dit hele traject kan tijd in beslag nemen. Enig geduld is dus wenselijk. We streven ernaar om de ervaringen 2 keer per week te publiceren.

...ik antwoord krijg op mijn mail aan Springest Support?
We proberen iedereen zo snel mogelijk te beantwoorden (binnen enkele uren), maar in tijden van drukte kan dit enkele dagen duren. De meeste vragen worden ook in de helpdesk beantwoord. U helpt ons erg door aan te geven waarop u heeft gezocht maar geen antwoord gevonden, dan kunnen we de vindbaarheid van helpartikelen verbeteren.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op