Webinar 27 maart - Online als locatie en korting

Een komende Webinar bijwonen? Meld u aan!

Timestamps:
00:00 Introductie

06:40 aNewSpring samenwerking - directe link

10:40 Online startlocatie - zie dit artikel voor meer informatie

15:00 Korting geven op Springest.nl - zie dit artikel voor meer informatie

17:50 Tools te gebruiken voor digitaliseren van uw aanbod (Slack, Zoom, Google Hangout)

25:55 Tips om de digitale producten direct goed zichtbaar te maken (compleetheid, ervaringen, kortingen)

27:30 Vragen

Over: aNewSpring

27:50 Is het met ANewSpring mogelijk om webinars te organiseren?
--> Ja.

28:40 Kunnen de E-learnings aangemaakt in aNewSpring ook gebruikt worden buiten Springest?
--> Ja.

Over: Gespotte trends in Springest

29:15
 Wat wordt er nu geboekt door Springest bezoekers?
--> Wij houden statistieken bij, deze zijn voor u ook in te zien:

Over: E-learning en Open inschrijving

32:35 Wat is het verschil tussen een E-learning en een Online open inschrijving?
--> E-learning kan op elk moment gestart worden, Open inschrijving (locatie online) is gebonden aan een locatie, er wordt 'live' lesgegeven.

Over: Updaten van startdata

33:37
 Kan de online optie ook worden meegegeven met de XML?
--> Het is nog niet mogelijk via XML
Wel is het mogelijk om online locatie mee te geven met de excel/csv importer

38:10 Kan met de Upload tool de huidige 'op locatie' startdatum worden overschreven naar online variant.
--> Alleen als u een eigen ID aan de startdatum heeft meegegeven bij het importeren van de originele en nieuwe startdatum. Dit is een optioneel veld in de import tool. Wij herkennen het ID en deze zal vervangen worden.
Als dat niet het geval is, moeten eerst de startdata worden verwijderd.

Over: Overig

39:40 Betaalt een opleider ook minder fee als er een korting wordt gegeven?
--> Nee helaas niet. De fee wordt berekend op basis van de kosten opgevoerd bij het product (voor de korting).

45:30 Hoe meld ik mij aan voor het Slack Channel?
--> Mailen dat je graag wordt toegevoegd

46:10 Toolkeuze aan de hand van groepsgrootte
-->  tot 8 deelnemers Slack
8+ deelnemers Zoom of Google Hangouts

48:50 Afsluiting

Een komende Webinar bijwonen? Meld u aan!

Heeft dit uw vraag beantwoord? Bedankt voor uw feedback. Als u nog vragen heeft: stel ze gerust hieronder. Sorry, uw feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.