Wat is een lead?

Een lead is een informatieaanvraag van een bezoeker naar aanleiding van uw opleiding op Springest. De bezoeker bekijkt uw productpagina en wil naar aanleiding daarvan meer informatie ontvangen. Hij/zij klikt dan op 'brochure aanvragen'. Dan wordt gevraagd om een e-mail adres achter te laten. Er zijn verschillende opties:

Als u leads aan heeft staan krijgt u de contactgegevens van de geïnteresseerde in uw mail. U kunt dan contact opnemen met de bezoeker. Als u uw brochure upload in de admin stuurt Springest die direct naar de bezoeker toe. Als u dat niet doet verwacht de gebruiker dat u contact met hen op zal nemen om hem meer informatie te geven. De contactgegevens ontvangt u in uw mail. Voor die gegevens betaalt u 1% van de productprijs. 

Als u leads niet aan heeft staan, en wij ook geen brochure van u hebben, genereert Springest een brochure op basis van de informatie die u zelf op Springest heeft gezet. Die versturen wij aan de bezoeker, en een leeradviseur van Springest zal contact opnemen met de geïnteresseerde. In dit geval ontvangt u niet de contactgegevens van de bezoeker, en er worden dan ook geen kosten in rekening gebracht. 

Betaal ik dubbel als iemand twee keer informatie aanvraagt?

Als een bezoeker nogmaals informatie aanvraagt wordt deze als dubbel gemarkeerd in de admin en worden hiervoor geen kosten gerekend. Dit kunt u zien in de admin, onder leads/inschrijvingen

Hoe activeer ik leads?

U ontvangt alleen leads als u leads heeft ingeschakeld in de  admin. Om dit te kunnen doen moet u de Self Service Overeenkomst accepteren. Dit kunt u doen onder het kopje 'diensten' in de admin. 

Het is belangrijk dat u leads  zo snel en goed mogelijk opvolgt. Zo heeft u de meeste kans dat de informatie-aanvrager een toekomstige deelnemer wordt.

Hoe ziet dat eruit?

Hieronder ziet u een voorbeeld van het soort email dat u ontvangt na een informatie-aanvraag als u leads heeft geactiveerd. Een lead bevat altijd in ieder geval een naam en e-mailadres en, als bekend, ook een bedrijfsnaam en/of telefoonnummer.

Kan ik meer informatie krijgen van de lead?

Het is mogelijk om de leads te verrijken met telefoonnummer, bedrijf, regio en gewenste startdatum. In plaats van 1% betaalt u dan 2% van de productprijs. Het is dan verplicht om een telefoonnummer en regio/startdatum in te vullen. Neem contact op met support@springest.nl als u dit wil.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op