CSV / Excel Export

Het is mogelijk om uw aanbod te downloaden in een Excel bestand. U vindt deze in de Admin bij trainingen en bij aanvragen.  Met een druk op de knop heb je alle vaste waarden van je trainingen overzichtelijk op een rij.

Heeft dit uw vraag beantwoord? Bedankt voor uw feedback. Als u nog vragen heeft: stel ze gerust hieronder. Sorry, uw feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.