%3C%21-- custom style from helpscout --%3E %3C%21-- Global site tag (gtag.js) - Google Analytics --%3E

InSocial

Naam InSocial
Logo

Springest Review Request API connectie Publiceer elke dag nieuwe reviews op Springest!
Door onze API-connectie zet je de reviews die je ophaalt met InSocial gemakkelijk door naar Springest. Zo zien je toekomstige cursisten direct wat de ervaringen van hun voorgangers zijn geweest en met welk cijfer je opleiding beoordeeld wordt.

Cursisten krijgen de mogelijkheid om de ervaringen te publiceren op Springest. Diegene die hiervoor kiezen, worden automatisch doorverwezen naar het ervaringen formulier op Springest. Alle gegevens worden automatisch ingevuld. De cursist hoeft enkel de ervaring te bevestigen. 
Omschrijving diensten voor standaardpakket Over InSocial
Met InSocial stel je verschillende vragen in een survey en ontvang je waardevolle feedback. Wat zeggen je ambassadeurs? En wat vinden ontevreden cursisten? En wat kun je verbeteren? Met deze input kun je jouw opleiding optimaliseren! Tegelijk verzamel je reviews die je kunt inzetten als sociaal bewijs.
Aantal Springest klanten 4
Prijs InSocial Springest pakket
 • € 50,- per maand - verzamel onbeperkt aantal reviews!
Contact ☎ 085 – 130 17 00
wecare@insocial.nl
www.insocial.nl
Meer App Uitleg  Wat krijg je van ons?
 •  1 Survey, aan te passen aan eigen huisstijl. In de survey zit aan max van 5 vragen, inclusief de review-vraag. Stel deze zelf in of maak gebruik van ons standaard opleidingstemplate.
 • Onbeperkt aantal reviews
 • Toegang tot de InSocial Review Beheermodule 
  • zie je direct de reviews die binnenkomen;
  • ontvang je bij nieuwe reviews en bij klachten die binnenkomen
  • reageer per e-mail via onze module en handel de klacht snel af!
 • Reviews doorzetten naar Springest. Cursisten krijgen de mogelijkheid om de ervaringen te publiceren op Springest. Diegene die hiervoor kiezen, worden automatisch doorverwezen naar het ervaringen formulier op Springest. Alle gegevens worden automatisch ingevuld. De cursist hoeft enkel de ervaring te bevestigen. 
 Uitbreidingen van dit pakket is op aanvraag.

Aan de slag
Wanneer je dit pakket aanvraagt, zullen we beginnen met een korte introductie. Wie ben je, wat voor opleiding of cursus geef je en wat zijn je doelstellingen. Vervolgens leggen we onze beheermodule aan je uit en kun je direct aan de slag! 

Bekijk de brochure

Inspiratie Bekijk hier onze demo survey
Download: 20 vragen die je kunt stellen aan je klanten
Brochure Het Springest pakket