Springest facturen - Creditfacturen

Dit artikel legt uit hoe credits op uw maandelijkse Springest facturen verwerkt worden. 

1. Debit en credit in dezelfde maand

Als een bedrag door Springest gecrediteerd wordt in dezelfde maand als ook de debit heeft plaats gevonden, zult u deze niet terugzien op de factuur. 

Voorbeeld: Een cursist schrijft zich in op 1 januari. Op 31 januari annuleert hij de training. De kosten worden automatisch gecrediteerd. Deze inschrijving staat niet op de factuur. 

Voorbeeld: Er is een lead aangevraagd vanaf een onbruikbaar e-mailadres op 1 juli. U neemt direct contact op met Springest, en Springest crediteerd de lead handmatig op 15 juli. Deze lead staat niet op de factuur. 

2. Debit en credit in verschillende maand

Als een credit plaatsvind in een latere maand, als waarin de debit heeft plaatsgevonden, staan deze op verschillende facturen. In dat geval betaalt u eerst de debit, en zult u een maand later de credit ontvangen. 

Voorbeeld: Een cursist schrijft zich in op 1 januari. Op 1 februari annuleert hij de training. De kosten van de inschrijving staan op de factuur van januari. Het creditbedrag staat op de factuur van februari. 

Voorbeeld: Er is een lead aangevraagd op 1 juli. Op 1 augustus schrijft de cursist zich in voor dezelfde training. De kosten van de lead staan op de factuur van juli. De kosten van de lead worden vervolgens automatisch gecrediteerd op de factuur van augustus. De kosten van de inschrijving staan op de factuur van augustus. 

Heeft dit uw vraag beantwoord? Bedankt voor uw feedback. Als u nog vragen heeft: stel ze gerust hieronder. Sorry, uw feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op