Niet goed, geld terug garantie

Als aanbieder kun je ervoor kiezen om de “Niet Goed Geld Terug Garantie” in te schakelen voor je producten op Springest.nl.

Dit geeft een extra zekerheid voor bezoekers en kan hen daardoor over de streep trekken bij het maken van een keuze. Deelnemers krijgen de garantie dat als ze het leerproduct niet goed vinden of deze niet aansluit bij hun leerwensen, ze hun investering volledig terug kunnen krijgen. 

Om het risico wat te beperken wordt het logo alleen getoond bij een product wanneer:

 • Er 3 of meer ervaringen zijn verzameld,
 • En deze een 8 of hoger scoort.

Bepaalde producttypen zijn uitgesloten van de “Niet Goed Geld Terug Garantie”. 

Lees onderaan dit artikel de voorwaarden. 

Hoe ziet het eruit op Springest.nl? 

Als een bezoeker van de website wil weten wat de garantie inhoudt, klikt hij op het logo. Dat verwijst naar dit artikel met onderstaande gebruikersvoorwaarden.

Schakel de Niet Goed Geld Terug garantie in 

Dit kun je zelf inschakelen:

 1. Ga naar de admin, naar Diensten, diensten.
 2. Onder het kopje 'Inschrijvingen' vind je onder jouw voorwaarden de “Niet Goed Geld Terug Garantie”. Zet deze op 'ja'.
 3. Opslaan. Je bent klaar! De garantie is direct beschikbaar en zal getoond worden bij de producten die aan de voorwaarden voldoen.

Let op: De garantie kan alleen geactiveerd worden op Springest.nl.

Voorwaarden voor deelnemers

 1. De deelnemer mag afhankelijk van de totale lesduur van het product, voor een maximale lesduur hebben deelgenomen. Bij een lesduur tot 10 dagen: 50% van de lesduur, tot maximaal 2 dagen. Bij een lesduur van 10 dagen of langer: maximaal 4 dagen.
 2. Het product moet volledig betaald zijn voordat de aanvraag wordt ingediend.
 3. De deelnemer moet bij de aanbieder op de locatie (dus de trainer of een andere vertegenwoordiger van de opleider) aan hebben gegeven niet tevreden te zijn, en via Springest het geld terug te willen gaan vragen.
 4. De deelnemer moet aan de aanbieder dezelfde dag via e-mail aangeven niet tevreden te zijn en het product niet verder te willen gebruiken.
 5. De kosten die worden vergoed zijn alleen de kosten van de training, dus exclusief bijkomende kosten zoals lunch, lesmateriaal, reiskosten, etc.

Voorwaarden voor aanbieders en producten

 1. De Garantie geldt voor leerproducten op Springest met minimaal 3 ervaringen en een gemiddelde score van minimaal een 8,0.
 2. De Garantie geldt niet voor incompany/maatwerk producten, e-learning, thuisstudies, boeken, evenementen, coaching, individueel en andere producten die in één keer "geconsumeerd" worden of korter duren dan 4 uur.
 3. De Garantie geldt alleen over de kosten van de training. Gemaakte kosten voor lunch, materialen, administratie, etc. vallen niet onder de garantie.