Inschrijvingen ontvangen

Als een cursist zich via Springest inschrijft, ontvangt u een mail. Deze e-mail komt binnen op het adres wat u opgeeft in de admin, bij het veld 'adres voor inschrijvingen'.

De mail die u krijgt ziet er als volgt uit: 

NB: Vanaf 8 maart 2018 zijn de details van de inschrijving, alsmede de contactgegevens van de cursist, uit de mail verwijderd. Dit heeft te maken met de bescherming van persoonsgegevens van de cursist. Alle benodigde informatie kunt u terugvinden in uw persoonlijke   admin pagina. Lees meer over Springest als een compleet en veilig platform

De groene knop in de mail leidt u naar de admin, waar u de boekingdetails ziet. Daar vindt u ook de contactgegevens van de cursist. Wij raden u aan om na het ontvangen van de mail de cursist zo snel mogelijk te benaderen. 

Als de inschrijving gedaan is via een zakelijke portaal waarvan de facturatie via Springest verloopt, is het belangrijk dat u de factuur voor de inschrijving upload in de Springest admin.  Lees er hier meer over

Heeft dit uw vraag beantwoord? Bedankt voor uw feedback. Als u nog vragen heeft: stel ze gerust hieronder. Sorry, uw feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op