Groepstrainingen toevoegen

Let op: alleen mogelijk voor opleiders op het Stork, Siemens & PostNL leerportaal

Wanneer er voor een groep medewerkers een afspraak is gemaakt voor het inkopen van een training en de prijs voor die groep is bepaald, kunt u een groepstraining toevoegen op Springest. De medewerkers kunnen zich hier voor inschrijven en bij het uploaden van de groepsfactuur wordt deze automatisch aan alle deelnemers gelinkt. 

Belangrijk: voordat de deelnemers zich kunnen inschrijven moet Springest handmatig de medewerkerskorting wijzigen om te zorgen dat de prijs klopt. Neem daarom altijd contact op met  Springest Support als u een groepstraining toevoegt.

Groepstraining toevoegen

Het toevoegen van een groepstraining werkt hetzelfde als het toevoegen van een normale training, let wel op de volgende punten:

  • Vul de complete groepsprijs van de training in.
  • Voeg indien van toepassing de extra kosten toe die voor deze groep gelden.
  • Voeg de startdatum en -plaats waarop de training plaatsvindt toe.

Stap 1: Voeg een groepstraining toe:

Stap 2: Vul alle informatie over de groepstraining in volgens de afspraak met Stork, zoals prijs en extra kosten:

Stap 3: Neem contact op met Springest Support om de kortingsprijs voor deze training te wijzigen, zodat de prijs voor de Stork-medewerker blijft kloppen. En om aan de HR medewerker van Stork door te geven dat de deelnemers ingeschreven kunnen worden.

Facturatie Groepstraining

Stap 4: Wanneer de deelnemers voor de training zijn ingeschreven kan de factuur voor de training worden geüpload in de admin. Hiervoor maakt u een verzamelfactuur met daarop alle deelnemers die ingeschreven staan voor de training. Vermeldt de volgende gegevens van de deelnemers op de factuur:

  • Naam deelnemer
  • Inschrijfnummer deelnemer
  • Startdatum training

Daarnaast is het belangrijk om  de facturatieinstructies, zoals deze in de admin staan aangegeven te volgen.

Stap 5: Je voegt de factuur bij een van de inschrijvingen toe en kunt vervolgens alle deelnemers aan deze groepstraining selecteren.

Let op: Het inschrijfnummer van de groepsboeking is anders dan de individuele inschrijfnummers. Alle inschrijfnummers moeten vermeld staan op de factuur, ook het inschrijfnummer van de groepsboeking. 

Vragen of feedback?
Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 770 8221 of te mailen naar   support@springest.nl. Wij staan u graag te woord!
We zijn bereikbaar tussen 9:30 - 12:30 en 13:30 - 18:00 uur, het kan soms druk zijn waardoor je ons niet direct te pakken krijgt, stuur ons dan een email, daarop krijg je altijd een antwoord!

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op