Optionele kosten invoeren voor uw leerproducten

Niet alle kosten die bij een leerproduct staan aangegeven zijn verplichte kosten. In sommige gevallen kan een deelnemer zelf kiezen of hij of zij bijvoorbeeld een examen of studiemateriaal wil afnemen. 

Daarom is het mogelijk om optionele kosten toe te voegen voor uw producten. Wanneer een bezoeker zich vervolgens voor uw product wil inschrijven, kan hij/zij de optionele kosten aanvinken en bijboeken.

Kosten invoeren

Eerst  voert u de kosten in zoals u gewend bent. Daarna geeft u bij het toevoegen van de verschillende extra kosten aan of dit verplichte of optionele kosten zijn. Dat ziet er in de Admin zo uit:

Optionele kosten op het inschrijfformulier

Wanneer u optionele kosten voor het product heeft toegevoegd kan een bezoeker tijdens het inschrijven de gewenste optionele producten selecteren:

Optionele kosten bij de inschrijvingen

Als een deelnemer op het inschrijfformulier een van de optionele producten heeft geselecteerd wordt dit bij de inschrijving in de Admin getoond:

U ontvangt deze informatie ook in de bevestigingsemail die u van ons ontvangt nadat een bezoeker zich voor een van uw leerproducteniemand een inschrijving voor uw product heeft gedaan:

Vragen of feedback?
Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 770 8221 of te mailen naar  support@springest.nl. Wij staan u graag te woord!
We zijn bereikbaar tussen 9:30 - 12:30 en 13:30 - 18:00 uur, het kan soms druk zijn waardoor je ons niet direct te pakken krijgt, stuur ons dan een email, daarop krijg je altijd een antwoord!

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op