Springest facturen - facturenoverzicht in Admin

Waar kunt u uw Springest facturen terugvinden? In de  Springest Admin natuurlijk. 

Onder  'Springest facturen' vindt u een handig overzicht met al uw facturen. In dit overzicht kunt u bekijken welke bedragen openstaan en deze direct controleren. Daarnaast wordt de volgende informatie over de facturen weergegeven:

  • Factuurdatum: de datum waarop Springest de factuur heeft aangemaakt en naar u heeft verstuurd
  • Factuurnummer: de referentie aan de hand waarvan we bij Springest de factuur herkennen
  • Omschrijving: de maand waarop de factuur betrekking heeft. Een factuur die automatisch verzonden wordt op 1 juni 2017 heeft bijvoorbeeld betrekking op de maand mei 2017. Voor handmatige facturen gebruiken we de eerste zin van de omschrijving op de factuur
  • Transacties: de kosten voor de transacties in de facturatieperiode. Door op het bedrag te klikken, krijgt u een overzicht te zien van de transacties die in de facturatieperiode zijn aangemaakt. 
  • Sponsorships: als u bij Springest bijvoorbeeld een onderwerp sponsort, komen de kosten daarvan hier te staan
  • Gecrediteerd: mocht een cursist bijvoorbeeld zijn inschrijving geannuleerd hebben, dan worden de gecrediteerde kosten daarvan hier weergegeven. Door op dit bedrag te klikken, krijgt u meteen een overzicht van de gecrediteerde transacties binnen de facturatieperiode.
  • Totaalbedrag: uw transacties plus sponsorships min eventule gecrediteerde kosten
  • Status: de status van de factuur, betaald of openstaand
  • Acties: door op deze icoontjes te klikken, kunt u de factuur bekijken, downloaden en betalen

Hoe ziet dat eruit?

Hieronder ziet een voorbeeld van een facturenoverzicht in de Springest Admin:

Factuurspecificatie

Als u doorklikt via het bedrag in de kolom "transacties", komt u op de pagina met leads en inschrijvingen uit. U kunt zo nagaan welke bedragen er in rekening zijn gebracht. U kunt ook klikken op het bedrag onder de kolommen "gecrediteerd" en "gedebiteerd". U komt dan direct uit bij de pagina die u inzicht geeft in welke bedragen gecrediteerd of gedebiteerd zijn. 

Heeft dit uw vraag beantwoord? Bedankt voor uw feedback. Als u nog vragen heeft: stel ze gerust hieronder. Sorry, uw feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op