Wat is Springest?

Wat is Springest?

Springest is een vergelijkingswebsite voor leerproducten. Op Springest staat een breed scala van cursussen en opleidingen, e-learnings, boeken, learning bites en in-company/maatwerk trainingen. Op de Nederlandse pagina staan nu ruim 68.000 leerproducten van meer dan 5500 aanbieders. Met zo'n 300.000 unieke bezoekers per maand en meer dan 50.000 reviews is Springest.nl de grootste vergelijkingssite voor leerproducten van Nederland. 

Hoe werkt Springest voor aanbieders?

Springest kunt u zien als marketingtool. Plaatsing van uw leerproducten op Springest kan uw conversie aanzienlijk verhogen. 

Als aanbieder kunt u kosteloos uw leerproducten aanbieden op Springest. Om uw conversie te helpen verhogen kunt u er voor kiezen om leads en/of inschrijvingen aan te zetten. 

  • Leads: U krijgt de contactgegevens (naam en e-mailadres) van een geïnteresseerde bezoeker. Hiervoor vraagt Springest 1% van de productprijs, met een minimum van €5,-
  • Inschrijvingen: Bezoekers van Springest.nl kunnen zich via Springest direct inschrijven voor een cursus. Hiervoor vraagt Springest 15% van de productprijs, met een minimum van €10,-. Als u inschrijvingen aanzet, verschijnt u hoger in de zoekresultaten. Bovendien wordt uw aanbod getoond op een groot aantal zakelijke platformen. 
  • Lees hier meer over deze prijsmodellen.

U kunt zich hier aanmelden als aanbieder. Lees hier onze tips om u op gang te helpen.

Vragen of feedback?
Neem dan contact met ons op door te mailen naar support@springest.nl. Wij staan u graag te woord!