Learning bites op Springest plaatsen

Als aanbieder kunt u Learning Bites toevoegen op Springest. Learning bites zijn een type leerproduct in de vorm van een korte video (maximaal 15 minuten). Door het kijken van de korte video leert de kijker iets nieuws. 

Learning Bites zijn een unieke leervorm en manier voor u om in contact te komen met bezoekers. Het maken van een learning bite kan sneller en makkelijker dan het aanmaken van andere leerproducten. Ook lenen Learning Bites zich voor unieke inhoud, die besproken kan worden binnen 15 minuten. Anders dan de inhoud van een cursus of training, bijvoorbeeld. De learning bite kan een hele nieuwe inhoud zijn, maar bijvoorbeeld ook een onderdeel of voorproef van één van uw andere leerproducten. Wel is het belangrijk dat de learning bite leerzame, waardevolle inhoud bevat: learning bites zijn niet enkel bedoeld voor de directe promotie van andere leerproducten. Learning Bites kunnen gratis bekeken worden door bezoekers, en aan het publiceren van learning bites zijn geen kosten verbonden.

Hoe ziet dat eruit?

Hieronder ziet u voorbeelden van Learning Bites. Zoals u ziet kunnen Learning Bites qua lengte en inhoud erg divers zijn. Bezoekers kunnen Learning Bites op Springest direct afspelen, door op "Video afspelen" te klikken. Bezoekers zien naast de soort locatie en het product type ook de lesduur en een beschrijving van de Learning Bite. Uiteraard kunnen bezoekers ook ervaringen achterlaten voor Learning Bites.

Als zoekresultaat

Op de productpagina

Als zoekresultaat

Op de productpagina

Hoe maak ik daar gebruik van?

U kunt Learning Bites toevoegen op dezelfde manier toevoegen dat u andere leerproducten toevoegt op Springest. In de  admin klikt u op "Producten", en dan op "Nieuw leerproduct". Als type leerproduct selecteert u Learning Bite, en u vult een titel voor de video in. Onder basis informatie voert u het webadres van de Learning Bite, de taal en de duur van de Learning Bite in. Daarna uploadt u de video en voegt u een beschrijving toe. Ook kunt u optioneel foto's en trainers toevoegen. Nadat u de Learning Bite heeft opgeslagen, wordt deze gepubliceerd op Springest.

Heeft dit uw vraag beantwoord? Bedankt voor uw feedback. Als u nog vragen heeft: stel ze gerust hieronder. Sorry, uw feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.