Stappen om op Springest Go Enterprise platformen getoond te worden

Als opleider kan u gevraagd worden om uw aanbod te tonen op een Springest  Go Enterprise platform, een speciale versie van Springest voor grotere bedrijven en organisaties. Door uw producten te tonen op een Springest Go Enterprise platform bereikt uw aanbod meer zakelijke klanten, en genereert u daar hopelijk inschrijvingen.

Om de instellingen te accepteren voor het Go Enterprise platform, dienen een aantal stappen te worden doorlopen, deze worden hieronder beschreven. 

  1. Accepteer de Self Service Overeenkomst in de admin voor dit specifieke Go Enterprise Platform. Deze kunt u vinden onder "Diensten", door het Go Platform te selecteren in het drop-down menu:

  2. Wanneer u de overeenkomst hebt geaccepteerd, kan een medewerker van Springest de tarieven voor u aanpassen. U krijgt een seintje van de medewerker waarmee u contact hebt gehad.
  3. Voeg een link naar uw algemene voorwaarden toe (bijvoorbeeld de pagina met algemene voorwaarden op uw website).
  4. Activeer inschrijvingen voor het Go platform in de admin, onder "Diensten"

Het kan ook voorkomen dat u aanvullende voorwaarden moet accepteren. Dit verschilt per Springest Go Enterprise platform.  Voor sommige van deze platformen handelt Springest bijvoorbeeld de facturatie af, voor andere niet

Heeft dit uw vraag beantwoord? Bedankt voor uw feedback. Als u nog vragen heeft: stel ze gerust hieronder. Sorry, uw feedback kon niet worden verstuurd. Probeer het later nog eens.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op