Opleiderscore per categorie

Alle producten op Springest zijn verdeeld in 21 categorieën. Onder deze categorieën vallen onderwerpen. De onderwerpen en categorieën zorgen ervoor dat uw producten vindbaar zijn en dat gebruikers beter door Springest kunnen navigeren.

Op  onze homepage kunt u de 21 categorieën op Springest bekijken. In dit artikel leggen we meer uit over de score in een categorie, hoe deze tot stand komt en hoe we deze gebruiken voor de Beste Opleider van Nederland verkiezingen.

Opleiderscore per categorie (categoriescore)

Om gebruikers een snel overzicht te geven van de 'beste' opleiders, laten we in elke categorie de top 10 opleiders zien. We geven deze top 10 een cijfer. Dat noemen we de categoriescore. Dit cijfer wordt dagelijks geüpdatet zodat de score steeds up-to-date is. 

Deze score wordt bepaald door een rekenmethode, waarbij twee verschillende factoren van belang zijn:

  • Het aantal ervaringen dat een aanbieder verzameld heeft. Om in de top 10 te komen heeft een aanbieder van minstens 20 unieke gebruikers een ervaring ontvangen. 
  • Het 'gewogen gemiddelde'. Mocht u als opleider boven het gemiddelde van de categorie scoren dan zal, afhankelijk van het aantal ervaringen, een lagere Bayes score bepaald worden. Meer daarover leest u hier en hier.
  • De ervaringen, van deelnemers die product in het genoemde jaar hebben afgerond, tellen mee.

Als u denkt dat uw trainingen niet in de juiste categorie staan, kunt u proberen ze  beter en anders vindbaar te maken. 

Vragen of feedback? 
Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 770 8221 of te mailen naar  support@springest.nl. Wij staan u graag te woord!
We zijn bereikbaar tussen 9:40 - 12:30 en 13:30 - 17:30 uur, het kan soms druk zijn waardoor je ons niet direct te pakken krijgt, stuur ons dan een email, daarop krijg je altijd een antwoord!

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op