'Beste Opleider van Nederland' verkiezing

Over 'Beste Opleider van Nederland'

Elk jaar in December organiseert Springest de verkiezing van de 'Beste Opleider van Nederland'. Elke opleider die op Springest staat, doet automatisch mee aan de verkiezing, waarvan de prijsuitreiking in december plaatsvindt. De uitslag wordt bepaald door de ervaringen die in het betreffende kalenderjaar door cursisten zijn achtergelaten. BOVNL is dus een publieksprijs, voor alle opleiders die op Springest staan. U vindt alle informatie op www.opleidervanhetjaar.nl

Wanneer vindt de verkiezing plaats?

De datum van de verkiezing in 2018 is nog niet bekend gemaakt

Hoe kunt u deelnemen? 

Door ervaringen te verzamelen op uw trainingen op Springest, doet u automatisch mee met de verkiezing. U heeft minimaal 20 ervaringen nodig van unieke cursisten, voor trainingen die zijn afgerond in het jaar van de verkiezing. 

Tot wanneer tellen de ervaringen mee? 

De sluitingsdatum voor het verzamelen van ervaringen zal bekend gemaakt worden zodra de datum voor de uitreiking vast ligt. Tot die tijd kan de top 5 aanbieders binnen een categorie dus ook nog veranderen. 

Welke categoriën zijn er?

Grote opleiders maken kans op de Beste Grote Opleider van Nederland 2018 award, terwijl kleinere opleiders kans maken op de Beste Kleine Opleider van Nederland 2018 award. Je doet mee in de ‘Grote Opleider’ categorie wanneer je maandelijks meer dan 150 deelnemers hebt. Voor trainers is er de aparte categorie: Beste Trainer van Nederland. Naast deze drie awards kan je worden benoemd tot Beste Opleider in 18 verschillende opleidingscategorieën. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt tussen het formaat van de opleider. Voor nieuwkomers op Springest zijn twee bijzondere awards gecreëerd: Beste Nieuwe Opleider en Beste Nieuwe Trainer van Nederland. Alle opleiders en trainers die sinds dit jaar pas actief zijn op Springest.nl maken hierin kans om te winnen.

Hoe meet Springest wie er wint?

Hier leest u meer over de manier waarop wij de ervaringen wegen, en daarmee wie wint. 

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op