Korting delen op zakelijke platforms

Als opleider is het mogelijk op het opleidingsaanbod op de zakelijke platforms van Springest partners te tonen. Om op deze platforms getoond te worden, moet u sowieso inschrijvingen als dienst activeren. De zakelijke partners bepalen zelf het aanbod dat op hun platform staat. Dit betekent dat u gevraagd moet worden door een partner, om op zo een platform te staan.

Prijzen, inschrijvingen en korting

Als opleider op Springest, bent u gewend om 1% van de trainingprijs voor een lead te betalen en 15% van de trainingprijs voor een inschrijving te betalen. Bij een training die euro 1000,- kost, factureert u normaal gesproken euro 1000,- aan de inschrijver. U ontvangt een factuur voor 15% van euro 1000,-, in dit geval euro 150,- van Springest. U houdt euro 850,- over.

Op de platforms van de meeste partners werkt dit hetzelfde. U vindt hiervan een overzicht in de Admin. Bij sommige partners is er echter sprake van korting en een aangepast percentage. We hebben het hier dan over het delen van korting. Dat werkt bijvoorbeeld op het platform van Siemens als volgt:

  • De training kost op de publieke site van Springest euro 1000,- zoals in het bovengenoemde voorbeeld. Als u dezelfde training op het zakelijke platform van Siemens plaatst, wordt de training met een korting van 7,5% getoond. Dit is de korting die u aan Siemens geeft.
  • De training kost dus euro 925,- op het platform. Als een medewerker van Siemens zich inschrijft, stuurt u een factuur voor euro 925,- naar Springest. De aanwijzingen daarvoor ontvangt u altijd per mail.
  • Springest betaalt euro 925,- aan u als opleider en stuurt een factuur voor 7,5% van de trainingprijs naar u toe, in dit geval euro 75,-. U betaalt voor de inschrijving in totaal euro 150,- en houdt euro 850,- net als op onze publieke site. De berekening is alleen anders, omdat er sprake is van korting en een verlaagd percentage.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op