Evenementen op Springest plaatsen

Op verzoek van gebruikers en opleiders kunt u nu ook evenementen als type leerproduct op Springest plaatsen! Evenementen kunnen een goede manier zijn om bewustzijn te creëren voor uw trainingen en uzelf als opleider. Behalve evenementen kunt u sowieso al open-inschrijvingen, incompany trainingen, e-learning en workshops op Springest plaatsen.

Hoe werkt het?
Plaats nu uw evenement op Springest! Het aanmaken van een evenement op springest.nl werkt op dezelfde manier als het plaatsen van een andere training: u maakt een nieuw leerproduct in de admin aan onder trainingen en voegt alle informatie over uw evenement toe. 

Vervolgens geeft u bij 'soort locatie' als trainingstype 'evenement' aan.

Een evenement moet ten minste één startdatum en een locatie bevatten. Na afloop van deze startdatum kunnen gebruikers zich automatisch niet meer voor het evenement inschrijven. Video conferenties en webinars vallen nu ook onder het trainingsaanbod - deze kunt u selecteren wanneer u 'evenement' als leerproduct kiest.

Na het opslaan van uw evenement kunnen gebruikers zich voor uw evenement inschrijven. Anders dan trainingen werken evenementen niet met  leads, maar alleen met inschrijvingen.

Vragen of feedback? 
Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 770 8221 of te mailen naar  support@springest.nl. Wij staan u graag te woord!
We zijn bereikbaar tussen 9:40 - 12:30 en 13:30 - 17:30 uur, het kan soms druk zijn waardoor je ons niet direct te pakken krijgt, stuur ons dan een email, daarop krijg je altijd een antwoord!

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op