Sites Overzicht in de opleider admin

Springest werkt samen met verschillende mediapartners en organisaties. Dit houdt in dat de Springest inhoud en zoektechniek om leerproducten te vinden en vergelijken, gedeeld wordt op andere platformen om extra bezoekers aan te trekken. Hier heeft u als aanbieder direct profijt van. Daarnaast kunt u profiteren door uw aanbod door te plaatsen op de sites van Springest in andere landen. In het  Sites overzicht in de admin kunt u zien op welke platformen uw aanbod wordt doorgeplaatst.

Naast Springest.nl heeft Springest verschillende publieke domeinen:

  • Fr.springest.be (de Franstalige Belgische site)
  • Springest.be (de Nederlandstalige Belgische site)
  • Springest.co.uk (de Britse site)
  • Springest.com (de internationale site)
  • Springest.de (de Duitse site)

Er zijn, naast onze publieke domeinen, drie verschillende vormen die we aanbieden aan mediapartners en organisaties:   

  • Go Enterprise
  • Go Basic
  • Courseboards

Met Go Basic en Go Enterprise voorzien organisaties hun medewerkers van één centraal platform waar zowel interne als externe trainingen gemakkelijk te vinden zijn. Go Enterprise is uitgebreid met de optie om het aanbod zelf te bepalen en intern leerlijsten te delen. Voorbeelden van organisaties Go Basic platform zijn Bavaria en Post NL. AEGON en Siemens zijn voorbeelden van organisaties met een Go Enterprise platform. Het Courseboard is een op maat gemaakte versie van Springest op het platform van de mediapartner.  Managementsite en BiSC zijn voorbeelden van partijen die een Courseboard hebben gelanceerd.

Hoe activeer ik dat?

Springest in andere landen
Wilt u met uw aanbod op Springest in andere landen komen te staan? Stuur dan een mail naar support@springest.nl, wij maken dit graag voor u in orde. Zorg wel dat het aanbod ook relevant is voor de buitenlandse site, omdat u bijvoorbeeld online leerproducten of trainingen net over de grens aanbiedt.

Go Basic en Coursesboards
Als u 'inschrijvingen' activeert via de  admin pagina op ons eigen publieke domein, zul uw trainingsaanbod automatisch op Go Basic en Courseboards sites verschijnen. Het inschakelen van inschrijvingen heeft daarmee een groot voordeel: Het weergeven van uw triainingsaanbod op deze zakelijke platformen, en daarmee meer inschrijvingen.

Go Enterprise
Omdat organisaties met een Go Enterprise platform werken met preferred suppliers, kunt u als aanbieder uw aanbod niet zelf op een Go Enterprise platform plaatsen: dit kan de organisatie alleen zelf doen. Wel kan het hierbij helpen om uw trainingen met inschrijvingen, complete data en veel ervaringen te houden: zo komt u hoger in de ranking en springt u eerder in het oog van zakelijke klanten.

Sites Overzicht:

Om inzichtelijk te maken op welke websites de leerproducten van opleiders staan hebben we een pagina, Sites, in de Springest Admin toegevoegd. Zo ziet u in één oogopslag hoeveel leerproducten er per website op staan en welke iets opleveren. Aan de rechterkant staat een link naar de diensten- het is mogelijk op per website de diensten (in- of uitschakelen van leads/ inschrijven) aan te passen.

Het onderstaande voorbeeld kunt u op de  sites pagina in de admin vinden.

Vragen of feedback? 
Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 770 8221 of te mailen naar  support@springest.nl. Wij staan u graag te woord!
We zijn bereikbaar tussen 9:30 - 13:00 en 13:30 - 17:30 uur.  Het kan soms druk zijn waardoor je ons niet direct te pakken krijgt, stuur ons dan een email, daarop krijg je altijd een antwoord!

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op