Leads verrijken met telefoonnummer

Het is mogelijk om de leads te verrijken met telefoonnummer, bedrijf, regio en gewenste startdatum. In plaats van 1% betaalt u dan 2% van de productprijs. Het is dan verplicht om een telefoonnummer en regio/startdatum in te vullen. Neem contact op met support@springest.nl als u dit wil.

Een lead met een telefoonnummer is meer waard. En nog meer als de potentiële cursisten zelf aangeven telefonisch te willen worden benaderd om hen in hun behoefte te helpen. Daarom kunnen gebruikers tegenwoordig hun telefoonnummer invoeren dat zij direct geholpen willen worden. Het is ook mogelijk om het doorgeven van een telefoonnummer verplicht te stellen. De leadprijs gaat dan omhoog van 1% naar 2%. Neem contact op met support@springest.nl als u hierin geïnteresseerd bent. 

Als een telefoonnummer niet verplicht is gesteld kan het zijn dat de gebruiker wel een telefoonnummer achterlaat. Dat kan hij ook doen nadat hij een brochure heeft aangevraagd. Als dat gebeurt krijgt u een mail met het telefoonnummer. Als de gebruiker dit uit zichzelf doet, wordt de prijs van de lead niet automatisch verhoogd. 


En hoe ziet dat eruit?

1
Na het bevestigen van de brochure-aanvraag kan de gebruiker zijn of haar telefoonnummer invoeren.

2
Als iemand zijn telefoonnummer invoert, sturen wij een e-mail naar de opleider met de mededeling "Lead verrijkt: telefoonnummer bekend voor .... (opleiding)". Zo kunt u direct contact opnemen met de potentiële cursist.


Wilt u meer weten over deze feature? Neem dan gerust contact op met onze Helpdesk. Feedback, vragen en andere opmerkingen zijn ook altijd welkom.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op