Regels voor ervaringen

Alle ervaringen op Springest worden gecontroleerd. Het IP-adres en het e-mailadres worden door Springest gecontroleerd om misbruik te voorkomen. Ervaringen mogen niet door de opleider zelf ingevoerd worden.

Wat is niet toegestaan?

Algemeen:

• Te korte ervaringen. Een ervaring dient minimaal 100 tekens te bevatten.
  • Ervaringen die niet bevestigd worden
  • Ervaringen die een fictief e-mailadres hebben of door hetzelfde IP-adres worden ingediend

Aanstootgevende ervaringen:

• Grove, obscene of smakeloze inhoud of opmerkingen
  • Inhoud die kan worden aangemerkt als lasterlijk, smadelijk, racistisch, opruiend of ongepast
  • Opmerkingen die strafrechtelijke beschuldigingen herhalen

Reclame:

• Advertenties, reclamemateriaal of herhaalde posts die te vaak hetzelfde beweren
  • Opvattingen van of namens een persoon, onderneming of website met een financieel belang in het product of een rechtstreeks concurrerend product

Ongepaste content:

• Telefoonnummers, mailadressen en URL's
  • Opmerkingen die gericht zijn op andere beoordelaars

Reageren op een ervaring?

Lees in dit artikel hoe u een reactie kunt plaatsen bij een ervaring.