Evalu

Naam Evalu - Bouwen aan online vertrouwen!
Logo

Springest API connectie Publiceer dagelijks nieuwe reviews op Springest
Evalu is dé partij in Nederland met een automatische connectie met Springest middels een application programming interface (API). Dit betekent dat nieuwe reviews die uw organisatie verzameld heeft dagelijks doorgezet worden naar het platform van Springest. U kunt dus iedere dag nieuwe reviews publiceren.
Omschrijving diensten Het Evalu platform is gemaakt met eigen software (eigen IP) en heeft sinds 2013 trouwe en loyale klanten. Middels het Evalu platform zijn inmiddels meer dan 20.000 cursisten geëvalueerd. Het onderscheidend vermogen van Evalu zit in de volgende elementen;
  • Self-Service: Klanten die met Evalu werken kunnen volledig autonoom aan de slag;
  • Gebruiksgemak: Evalu heeft een gebruiksvriendelijke interface en werkt intuïtief
  • Onafhankelijk: Evalu fungeert als onafhankelijke tussenpartij voor onafhankelijke reviews
  • Branches-specifiek: Evalu biedt oplossingen voor een specifieke markt
  • Geautomatiseerde koppelingen: Evalu zet evaluaties automatisch door naar verschillende online platforms.
Springest Partnership
Het Evalu platform richt zich op dit moment volledig op de opleidingen markt, middels een intensieve samenwerking met Springest, waarbij reviews van opleidingsorganisaties via een koppeling direct doorgezet worden naar Springest. U kunt gratis gebruik maken van de dienst en vandaag nog beginnen met professionele online evaluatie.
Aantal Springest klanten 25
Prijs Evalu heeft drie prijsmodellen:
  • Gratis account: maximaal 10 evaluaties per maandag
  • Basis account (€29,- per maand): maximaal 50 evaluaties + Springest koppeling
  • Pro account (€69,- per maand): onbeperkt evalueren + Springest koppeling
Voor koppeling met systemen van derden kan een koppeling op maat gebouwd worden (Enterprise account). Het Enterprise account is altijd in nader overleg
Contact Jan-Willem Middelburg
jw.middelburg@evalu.nl
http://www.evalu.nl