PE Punten automatisch toevoegen met XML-Feed

Het is mogelijk om informatie over PE Punten per training aan te leveren via een Springest  XML-feed

In het  XML voorbeeld kan je zien hoe je verschillende PE organisaties, type punten, punten aan de XML kan toevoegen.

Hieronder is de structuur nog eens uitgelicht:

<PePoints>
            <PePoint>
                <Organisation></Organisation>
                <PointType></PointType>
                <Points></Points>
            </PePoint>
             <PePoint>
                <PeOrganisation></PeOrganisation>
                <PointType></PointType>
                <Points></Points>
            </PePoint>
        </PePoints>

Uit welke organisaties kan ik kiezen?

Op dit moment hebben we een aantal organisaties gekoppeld in ons systeem. Neem gerust  contact met ons op als er een organisatie ontbreekt.

De volledige lijst van organisatie namen en type punten die we op dit moment hebben kunt u terug vinden onder het kopje PE Punten op de training pagina:

Bij deze ook een CSV met een lijst aan organisaties (niet volledig).