Domein instellen bij de invoer van een training

Uw aanbod kan worden gepubliceerd op het domein van  zakelijke klanten van Springest. Zij gebruiken de API, of een volledige white label Springest Go omgeving. Daarin kunnen zij het aanbod zelf bepalen, op basis van de complete Springest database. Neem contact op met onze Zakelijke afdeling als u uw aanbod graag op deze domeinen wilt plaatsen.

Nadat deze domeinen voor u als opleider opengesteld zijn, kunt u bij het toevoegen of wijzigen van een training, zelf aangeven op welke domeinen een training gepubliceerd wordt

Dat doet u door in de admin, op de pagina van de desbetreffende training, rechtsboven te selecteren op welk domein u de training wilt plaatsen.

U selecteer het vakje voor het domein waarop u de training wilt publiceren, door erop te klikken.

U klikt als laatste op 'opslaan' om de instellingen op te slaan.

Prijs instellen per Domein
U kunt voor domeinen aangepaste prijzen hanteren. In de Admin, op de pagina van de desbetreffende training, kunt u een kortingspercentage per training instellen.

Zet het vinkje aan de rechterkant en vul in wat het afwijkende kortingspercentage is, om dit voor dat domein in te stellen.

Als laatste klikt u op opslaan, om de instellingen op te slaan.