Handmatig of automatisch toevoegen en updaten van uw leerproducten?

In dit artikel leert u meer over hoe u uw leerproducten aan Springest kunt toevoegen. Als u een account heeft aangemaakt op Springest, kunt u aan de slag in de admin. Een eerste stap is het toevoegen van uw leerproducten. Hieronder ziet u een tabel, waarin verschillende methoden staan en de bijpassende doelgroep. Om meer te lezen over de methode klik dan op de titel in de tabel.

Methode Doelgroep Toepassing
Handmatig
  • Opleiders met minder dan 30 opleidingen
  • Toevoegen
  • Updaten
XML
  • Opleiders met meer dan 30 opleidingen
  • Opleiders die meerdere keren per dag/week/maand informatie willen updaten
  • Toevoegen
  • Updaten (per dag / week / maand)