Self service overeenkomst

Wilt u zelf bepalen of u leads en inschrijvingen ontvangt? U kunt, nadat u zich heeft aangemeld als opleider op Springest, zelf uw instellingen beheren. Dit geeft u 100% inzicht in en controle over uw instellingen. U kunt zelf op elk moment uw instellingen wijzigen, om Springest zo optimaal te gebruiken.

Let op: Aan het publiceren van uw organisatie of aanbod op Springest en het gebruik van de Self Service Overeenkomst zijn geen kosten verbonden
Pas als u zelf, na het ondertekenen, expliciet extra diensten inschakelt worden er kosten in rekening gebracht. Er zijn dus ook nooit abonnementskosten voor Springest!

Hoe beheer ik mijn eigen instellingen?

1
Om uw eigen instellingen te kunnen beheren, is het belangrijk om eerst de overeenkomst met Springest te tekenen. Deze overeenkomst zorgt ervoor, dat u zelf uw instellingen kunt beheren. Het contract kunt u vinden via het tabblad 'Diensten'. U klikt op 'klik hier om het te bekijken en te ondertekenen!'.

2
Vul vervolgens uw gegevens in op de volgende pagina. Wanneer u dit voltooid heeft. Kunt u via de knop "Opslaan en Overeenkomst accepteren" de overeenkomst bekijken.

3
Het contract opent in 'Hellosign', de vooraf opgegeven velden zijn dan al ingevuld. Vanaf dit moment kan de overeenkomst bekeken worden, mocht u het prettig vinden dan kunt er ook voor kiezen om de voorwaarden op te slaan als PDF bestand en uit te printen. Wanneer gelezen en akkoord bevonden kan de digitale handtekening geplaatst worden

4
Wanneer gelezen en akkoord bevonden kan de digitale handtekening geplaatst worden
Vanaf nu kunt u direct uw gewenste diensten instellen