SRM

http://srm.nl/


Over 

SRM is hét opleidingsinstituut voor beginnende én ervaren professionals in de marketing, marketingcommunicatie, management en communicatie. On- en offline. Met 20 vaste medewerkers en ruim 250 gecertificeerde docenten zetten we ons in voor de professionele ontwikkeling van elke deelnemer aan onze opleidingen.

In de 59 jaar van ons bestaan hebben we een reputatie verworven als de meest ervaren en meest gerenommeerde particuliere aanbieder van opleidingen in ons vakgebied.  Daar zijn we heel trots op, maar het verplicht ons tegelijk om het niveau van onze opleidingen voortdurend tegen het licht te houden en waar nodig bij te stellen. Wat dat wil zeggen, ontdek je het best in de praktijk.

De uitdaging

In de markt van online marketing- en communicatieopleidingen valt voor professionals die een opleiding willen volgen een hoop te kiezen uit opleidingen en opleiders. Onze uitdaging zit hem in deze leergierige professionals helpen om de juiste keuze te maken in dit enorme aanbod, zodat ze een opleiding kunnen volgen die hen het hoogste leerrendement zal opleveren.

Waarom Springest

SRM was een van de eerste opleiders die samen met Springest in zee ging. Wij stapten destijds in dit avontuur omdat wij geloven dat een professional zichzelf goed moet kunnen oriënteren voordat hij/zij voor een opleider of opleiding kiest. Een opleiding volgen kost immers een hoop tijd en geld. Springest faciliteert dit oriëntatieproces op een geweldig overzichtelijke en onafhankelijke wijze. Hier is SRM heel erg blij mee.

Hoe gebruiken jullie Springest

Als iemand via Springest een informatieaanvraag doet bij SRM, dan willen wij deze professional niet alleen voorzien van de gevraagde informatie, maar vooral dat stapje extra doen. Wij hebben geleerd dat een persoonlijke aanpak waarbij je niet jezelf (SRM), maar juist de opleidingsbehoefte van de oriënterende professional centraal stelt, je vaak pas echt het verschil maakt. Ook als dit betekent dat we iemand naar een van onze concurrenten moeten sturen. Eerlijkheid duurt immers het langst.

De voordelen van Springest

-          In contact komen met oriënterende professionals

-          Mogelijkheid om leads gemakkelijk op te volgen 

-          Overzichtelijk en onafhankelijk

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Neem contact met ons op